«Μαμά φτάσαμε, όλα καλά» – 12 ώρες αναμονής και απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης Ηράκλειο – Ρόδος

μαμά-φτάσαμε-όλα-καλά-12-ώρες-αναμον-880924

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν οι 47 επιβάτες πτήσης από Ηράκλειο προς Ρόδο καθώς λόγω προβλήματος, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Κάρπαθο. Οι επιβάτες όπως καταγγέλλουν δεν είχαν καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει με την πτήση τους και αναγκάστηκαν να βιώσουν 12 ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Σύμφωνα με συγγενή επιβάτη που μίλησε στο neakriti.gr « ο γιος μου με ενημέρωσε με μήνυμα στο fb στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα γράφοντας “μαμά φτάσαμε, όλα καλά”. Δεν είχαν όμως καμία ενημέρωση από την εταιρία. Ούτε καν ήξερε τι ώρα θα φύγει, υπήρχε διάσπαρτη η εντύπωση ότι θα φύγουν. Επίσης σκέφτονται να απευθυνθούν σε δικηγόρο για το θέμα».

Η πτήση τρόμου

Υπενθυμίζεται ότι τα 47 άτομα (μεταξύ των οποίων και ένα μωρό) ήταν επιβάτες πτήσης γραμμής εσωτερικού, από Ηράκλειο προς Ρόδο, η οποία μεν, πραγματοποιήθηκε, κατά την προγραμματισμένη της ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο εξαιτίας κάποιου άγνωστου – μέχρι στιγμής – προβλήματος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των επιβατών, κατά τη διάρκεια της πτήσης, «οι επιβάτες άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο και ένιωσαν ένα ισχυρό τράνταγμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει φόβος και αναστάτωση».Τελικά η πτήση εκτελέστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook