Μαμά αρκούδα πάει το μωρό της στις κούνιες και το μαθαίνει τσουλήθρα | Video

μαμά-αρκούδα-πάει-το-μωρό-της-στις-κούν-1289758

Οι αρκούδες είναι επιβλητικά άγρια ζώα που προκαλούν τον τρόμο στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά διακρίνονται από μεγάλη ευφυία, φοβερή περιέργεια και όρεξη για παιχνίδια και σκανταλιές.

Μια μητέρα αρκούδα θα φροντίσει με πολλή αγάπη τα μικρά της και δεν θα διστάσει να παίξει μαζί τους για να τα κρατήσει χαρούμενα.

Έτσι ακριβώς συνέβη και με την αρκούδα του παρακάτω βίντεο, που εμφανίστηκε μαζί με το μικρό αρκουδάκι της να επισκέπτεται την παιδική χαρά σε ένα δημοτικό σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για να παίξουν παρεούλα.

Το βίντεο τράβηξε μια δασκάλα στο δημοτικό στη Βόρεια Καρολίνα, η Μπέτσι Στοκσλάγκερ, καταγράφοντας τη μαμά αρκούδα να μαθαίνει τσουλήθρα στο μικρό της.

Το αρκουδάκι δέχεται την ενθάρρυνση της μαμάς του να γλιστρήσει κάτω στην τσουλήθρα, μέχρι που το παίρνει απόφαση και τα καταφέρνει.

Και μόλις κατέβει, αμέσως η μαμά του το γεμίζει αγκαλιές και φιλιά!

Η αξιολάτρευτη σκηνή ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και έγινε viral σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα.

Οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν με την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνει η μαμά αρκούδα στο μικρό της, κάτι που τους θύμισε πολύ τις μαμάδες που πάνε τα μωρά τους στην παιδική χαρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δασκάλα Μπέτσι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες αρκουδίτσες επισκέπτονται και παίζουν στις κούνιες στο σχολείο τους.

«Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει ποτές μου!» σχολίασε κάποιος χρήστης, καταγοητευμένος από το βίντεο με τις αρκούδες που κάνουν τσουλήθρα στην παιδική χαρά.

«Είναι υπέροχο! Χαίρομαι τόσο πολύ που το παρακολουθήσαμε» έγραψε κάποιος.

«Μπέτσι, το βίντεό σου είναι καταπληκτικό και λατρεύω τις φωνούλες που ακούγονται στο βάθος» έγραψε ένας άλλος.

«Πέρασαν καταπληκτικά! Είναι τόσο χαριτωμένο!» ανέφερε ένας άλλος σχολιαστής.

«Είναι υπέροχο να βλέπει κανείς τα κοινά που έχουν όλες οι μητέρες που αγαπούν τα μωρά τους» σχολίασε μια άλλη.

«Είναι φοβερά χαριτωμένο να τις βλέπεις να παίζουν μαζί» αναφέρει ένας άλλος σχολιαστής.

«Πρέπει να το έχω περίπου 25 φορές. Οι αρκούδες είναι τόσο αξιολάτρευτες, αλλά και οι δασκάλες έχουν πολλή πλάκα! Τα σχόλιά τους είναι ξεκαρδιστικά» παρατήρησε ένας άλλος

sputniknews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook