Μαλινάκης: Ο ΟΑΧ μπορεί την 4η θέση στη φετινή Α1 πινγκ πονγκ

μαλινάκης-ο-οαχ-μπορεί-την-4η-θέση-στη-φ-936212

Δηλώσεις εν όψει της αγωνιστικής δράσης που θα καταγραφεί στο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Κλαδισού, παραχώρησε ο Αντώνης Μαλινάκης.

Πρόκειται για έναν εκ των τριών παικτών της ομάδας του ΟΑΧ, η οποία τα τελευταία 17 χρόνια συμμετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο Μαλινάκης μίλησε στο ραδιόφωνο του Super FM και στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη, κάνοντας τις εκτιμήσεις του για τη χρονιά που ξεκίνησε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΟΑΧ μπορεί να κατακτήσει αυτή τη χρονιά την 4η θέση και υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσει ακόμα και την 3η, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΧ θα παίξει το Σαββατοκύριακο με Ολυμπιακό, Πεύκη και Ταταύλα.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Μαλινάκη έχουν ως εξής:

Για το φετινό ξεκίνημα του ΟΑΧ, με τις δύο νίκες στα πρώτα τρία ματς: «Δεν είναι τόσο ο αριθμός στις νίκες, αλλά το ότι νικήσαμε μια ομάδα που δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε, όπως η Ε.Α. Βόχας και μια ομάδα που δεν είχαμε πιθανότητες όπως το Πέρα. Μάλιστα, έχουμε και καλό σκορ, οπότε διεκδικούμε βάσιμα την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Εχουμε υπάρξει αρκετές χρονιές 3οι στο πρωτάθλημα. Από τότε που ανεβάσαμε την ομάδα απ’ την Α2, δεν ξαναπέσαμε».

Για τα ματς που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά: «Ολες οι ομάδες θα παίξουν ταυτόχρονα, ξεκινάμε με Ολυμπιακό το Σάββατο. Κυνηγάμε μια ατομική νίκη ο καθένας ώστε να βρούμε ρυθμό και μετά είναι το ματς με την Πεύκη όπου είμαστε το φαβορί. Την Κυριακή έχουμε το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τα Ταταύλα, μία ομάδα η οποία είναι αποδυναμωμένη αλλά παραμένει δυνατή. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πίσω από τους τρεις «μεγάλους», θα έλεγα ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό αλλά ο στόχος παραμένει η 4η θέση».

Για το «μέλλον» του ΟΑΧ: «Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι όπως παλιά λόγω κρίσης. Για να υπάρξουν καλοί αθλητές θα χρειαστούν χρόνια ακόμα. Υπάρχουν παιδιά, αλλά είναι στα ξεκινήματά τους. Ευελπιστώ ότι θα βγουν αθλητές καλοί σαν εμάς. Τα κορίτσια του Ομίλου, πάνε καλά, έχουν επιτυχίες, τώρα κυνηγάμε τα αγόρια ώστε να κερδίσουν μετάλλιο σε κάθε κατηγορία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook