Μαλανδράκης: «Να μας πει ο Βουλγαράκης αν η στρατιωτική γέφυρα θα είναι έτοιμη μέχρι το Πάσχα»

μαλανδράκης-να-μας-πει-ο-βουλγαράκης-838949

Απαντήσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη ζητάει με σχετικό του έγγραφο, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ζητώντας ενημέρωση για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει αναφορικά με την «κατασκευή των βάθρων έδρασης της γέφυρας Bailey στον ποταμό Κερίτη της Τ.Κ.Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά».

Επίσης με το ίδιο έγγραφο ο δήμαρχος Πλατανιά, ζητάει ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα κατασκευής της γέφυρας, αλλά και για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την «σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου και της Αντιπεριφέρειας για την κατασκευή της νέας γέφυρας στον ποταμό Κερίτη.»

Τι αναφέρει το έγγραφο του δημάρχου Πλατανιά προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

«ΘΕΜΑ: Άμεση τοποθέτηση στρατιωτικού τύπου γέφυρας Baley στον Κερίτη’

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα ,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών, για την κατασκευή των βάθρων έδρασης της γέφυρας Baley στον ποταμό Κερίτη της Τ.Κ.Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά.

Δεδομένου ότι έχει παρέλθει ένας μήνας και πλέον, από την δραματική κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη και δύο εβδομάδες από την κλήτευση μας και την αυτοψία του Ταξίαρχου του Πεζικού του ΓΕΣ στον Κερίτη ποταμό, για την οριστικοποίηση του σημείου γεφύρωσης , παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε αν έχουν ανατεθεί και εκτελούνται οι απαιτούμενες μελέτες και ενέργειες, αφενός για τα σημεία έδρασης της γέφυρας και αφετέρου για την ανάθεση κατασκευής της.

Επίσης με δεδομένη την εξαγγελία σας για ολοκλήρωση του έργου έως το Πάσχα,θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε , αν αυτό είναι δυνατό , την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχετε θέσει.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι οι ανάγκες της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής, είναι τεράστιες και θεωρούμε δεδομένη τη βούληση σας για άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες.

Επίσης παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε αν μετά το επιτακτικό αίτημα που έθεσε ο Δήμος Πλατανιά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, κατά τη συνάντηση στις 24 /3/2019 στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου και της Αντιπεριφέρειας για την κατασκευή της νέας γέφυρας στον ποταμό Κερίτη στην ΤΚ Αλικιανού, έχετε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την πραγματοποίηση της.»

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Πλατανιά, κάλεσε όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου και των Τοπικών Συμβουλίων για να τους ενημερώσει για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει από την πλευρά του δήμου αναφορικά με τις ζημιές που έχει υποστεί ο δήμος Πλατανιά, ενώ παρουσιάστηκε και η σχετική αλληλογραφία με υπηρεσίες και φορείς.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Μαλανδράκης: «Να μας πει ο Βουλγαράκης αν η στρατιωτική γέφυρα θα είναι έτοιμη μέχρι το Πάσχα»

  1. ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ:
    -1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
    -2. ΣΤΟΝ ΖΟΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ” ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ (ΕΓΓΡΑΦΩΣ) ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ή ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ….
    ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ, ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΑΝΕΣΗ κ.λ.π.)
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ…

  2. ΑΝ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟΝ [ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ]. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

  3. Δε μας είπε ο δήμαρχος που πήγαν τα 8 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο δήμος από το 2014 για αντιπλημμυρικα έργα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook