Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άρχισε να πυροβολά κόσμο σε σούπερ μάρκετ – Τουλάχιστον 10 νεκροί

μακελειό-στις-ηπα-ένοπλος-άρχισε-να-πυ-1195477

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους σε σούπερ μάρκετ στο Μπόλντερ του Κολοράντο.

Μια πηγή της αστυνομίας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για την παρουσία ενός ενόπλου στο πάρκινγκ του σουπερμάρκετ King Soopers.

Οι αστυνομικοί έγιναν επίσης στόχος πυρών.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, από έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος βρισκόταν στο πάρκινγκ, φαίνεται τουλάχιστον ένας άνθρωπος, ένας άνδρας που φοράει μόνο ένα σορτσάκι, να συνοδεύεται από τους αστυνομικούς έξω από το κατάστημα.

Τα χέρια του ήταν δεμένα με χειροπέδες στην πλάτη και έδειχνε να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, μετά από πυροβολισμούς σε ένα παντοπωλείο King Soopers στο Μπόντερ του Κολοράντο, το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε η αστυνομία.

Ένας ύποπτος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τέθηκε υπό κράτηση, σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Μπόλντερ, Κέρι Γιαμαγκούτσι.

Ο ύποπτος δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως από αξιωματούχους, αλλά δήλωσαν ότι μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της επίθεσης.

Λίγο αργότερα η αρχηγός της αστυνομίας του Μπόλντερ, Μάρις Χέρολντ, ανακοίνωσε πως τα θύματα της επίθεσης είναι δέκα, μεταξύ των οποίον και ένας αστυνομικός, ονόματι Έρικ Τάλι, ο οποίος υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα του Μπόλντερ απο το 2010.

Ο ύποπτος για το μακελειό τραυματίστηκε και συνελήφθη, πρόσθεσε η κυρία Χέρολντ.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook