Μακελειό με πυροβολισμούς ανάμεσα σε εταιρείες σεκιούριτι στη Θήβα – 2 νεκροί, πατέρας και γιος | Photos + Video

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από σχολείο στις Θεσπιές Θήβας, όταν 65χρονος πατέρας και 32χρονος γιος, έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Από τη φονική συμπλοκή εκτός από του δύο νεκρούς υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες και δύο τραυματίες. Ο ένας 52 ετών, ο οποίος είναι συγγενής των θυμάτων, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ευαγγελισμό στην Αθήνα. Τραυματίας είναι και ο γιος του ιδιοκτήτη της άλλης εταιρείας. Ο πατέρας του συνελήφθη.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε ανάμεσα σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάποιο έργο της περιοχής έληξε η σύμβαση με μια εταιρεία σεκιούριτι και υπεγράφη νέα σύμβαση με άλλη εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο. Κατά πληροφορίες, οι δύο εταιρείες είχαν αντιπαλότητα χρόνων.

Τα αίματα άναψαν και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που κατά πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας η οποία έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο και να τραυματιστεί ο ανιψιός τους. Κατά πληροφορίες από την αστυνομία, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας, ενώ τραυματίστηκε ο γιος του.

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο που έγινε η συμπλοκή βρέθηκαν κάλυκες. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να προσπαθήσει να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ενα ακόμα κομμάτι του παζλ της τραγωδίας στη Θήβα, είναι πως ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών σεκιούριτι είναι δύο ξαδέρφια. Ο ένας από τους νεκρούς είναι και ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.

Βίντεο: Εξω από σχολείο η ανταλλαγή πυροβολισμών

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ