Μακάβριο περιστατικό στην Κρήτη: Πήγαν στην κηδεία αλλά έλειπε ο… νεκρός

μακάβριο-περιστατικό-στην-κρήτη-πήγα-774697

Μπροστά σε μια απίστευτη υπόθεση βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 79χρονου οι οποίοι δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον πόνο της απώλειας αλλά και την πιο μακάβρια πτυχή της γραφειοκρατίας. Συγκεκριμένα ενώ όλοι τους ήταν έτοιμοι για την κηδεία του 79χρονου, η σορός του παρέμενε… άφαντη.

Όπως αποδείχθηκε ο 79χρονος που «έσβησε» στο ΠΑΓΝΗ οδηγήθηκε μεν στο νεκροτομείο αλλά η σορός του δεν οδηγήθηκε ποτέ στο σπίτι του στη Μεσαρά, όπου δεκάδες συγγενείς και συγχωριανοί του περίμεναν για την τέλεση της κηδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι ο 79χρονος εμφανίζεται με διαφορετικό όνομα σε κάποια από τα προσωπικά του έγγραφα, προκάλεσε την καθυστέρηση.

Αστυνομικοί αλλά και εκπρόσωπος της Εισαγγελίας σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στο νεκροτομείο για τις απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Ιωάννη Τασσόπουλο ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του νεκρού από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έπειτα να ακολουθήσει η μεταφορά της σορού στο χωριό. Το θέμα, όπως είπε, έχουν αναλάβει η αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο χωριό συγγενείς και συγχωριανοί παρέμειναν στο σπίτι του 79χρονου, ενώ η οικογένεια του έξω από το Νεκροτομείο.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook