«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» λέει ο 63χρονος που σκότωσε τον γιο του

μακάρι-να-μπορούσα-να-γυρίσω-το-χρόνο-1033452

Προθεσμία 48 ωρών για να ετοιμάσει την απολογία του πήρε από τον ανακριτή ο 63χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής.

Νωρίτερα ο δράστης παρουσιάστηκε μετανιωμένος κατά την παρουσία του στον εισαγγελικό λειτουργό όπου του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο αλλά και παράβαση του νόμου περι όπλων.

Ο 63χρονος στα πρώτα του λόγια εμφανίστηκε να έχει μετανιώσει για την πράξη του και μάλιστα αυτό που μονολογούσε συνέχεια ήταν «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω».

Σύμφωνα και με τον δικηγόρο του ο οποίος μίλησε στο protothema.gr o 63χρονος έφτασε σε αυτό το σημείο σε κατάσταση εν βρασμού ψυχής βλέποντας τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η σύζυγός του και μητέρα του 32χρονου θύματος, αλλά και τις μελανιές που ο ίδιος είχε αποκτήσει από το ξύλο που έφαγε από τον γιο του.

«Με χτύπησε πάρα πολλές φορές δεν θυμάμαι πόσα χτυπήματα έφαγα» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στις Δικαστικες Αρχές της Θεσσαλονίκης ο 63χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο με κατεβασμενο το κεφάλι.

Όπως είπε στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Βαλεργάκης Νίκος

«Ο άνθρωπος αυτός έχει μετανιώσει πάρα πολύ για την πράξη του, αλλά αν δείτε τις μελανιές στο σώμα του καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό που έγινε έγινε σε κατάσταση εν βρασμού ψυχής. Πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 32χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε επιτεθεί στους γονείς του. Στο πλευρό του 63χρονου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ησύζυγός του, η κόρη του, ο γαμπρός του αλλά και συγγενείς οι οποίοι γνώριζαν το δράμα της οικογένειας, με την κατάσταση του 32χρονου.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook