Μαίρη Συνατσάκη: «Πρόδωσε» το όνομα της κόρης της και τη νονά

μαίρη-συνατσάκη-πρόδωσε-το-όνομα-τη-1129822

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της κοινής ζωής τους. Εδώ και τρεις μήνες περίπου κρατούν στα χέρια τους την κορούλα της, το πρώτο παιδί και των δυο τους, η οποία έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά τους, προς το καλύτερο, αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους.

Τρεις εβδομάδες πριν από το Πάσχα, η youtuber, επιχειρηματίας, ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση για να ενημερώσει τους φίλους της για το όνομα που σκοπεύουν να δώσουν στη μικρή και την ταυτότητα της νονάς.

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva «ελιά». Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει «ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα». Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, να θυμίσουμε, είναι κολλητή φίλη της mairiboo και από τους πρώτους ανθρώπους, εκτός της στενής οικογένειας των δύο γονιών, που έπιασαν στα χέρια τους τους το μωρό.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook