Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά

μαίρη-συνατσάκη-η-πρώτη-φωτογραφία-με-1501674

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη εξέπληξε τους ακολούθους της με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Instagram. Η Instagrammer έκανε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή και δήλωσε ενθουσιασμένη.

Έπειτα από «απαίτηση» των ακολούθων της, οι οποίοι ζητούσαν μια φωτογραφία της που θα φαίνεται η κοιλιά της, εκείνη έκανε μία ανάρτηση από βόλτα της στη Χαλκιδική, στην οποία ποζάρει με μαγιό και δείχνει το σώμα της στην αρχή της εγκυμοσύνης.

«Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο – Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε στη λεζάντα της η instagrammer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου δύο χρόνια, όμως έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες μετά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοίκησαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο Ίαν Στρατής είχε δηλώσει για την αγαπημένη του: «Είμαι πολύ καλά και η Μαίρη είναι πολύ καλά. Θα θέλαμε να κάνουμε τον γύρω του κόσμου με την μηχανή, έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι μας. Είναι κάπου κοντά δεν θέλω να το πω γιατί δεν θέλω να το μάθει η Μαίρη το έχω οργανώσει εγώ. Έχω φανταστεί να της κάνω πρόταση γάμου».

Σε άλλες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει, είχε αναφέρει πως η Μαίρη Συνατσάκη «είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook