Μάϊος 2020: Τι λέει για σένα το μηνιαίο ωροσκόπιό σου

μάϊος-2020-τι-λέει-για-σένα-το-μηνιαίο-ωροσ-1036124

Ο Μάϊος έφτασε και μαζί του φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό τομέα. Προσπάθησε πάντα να είσαι θετική και ανοιχτή σε όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν αυτό το μήνα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα εμπόδια που θα βρεις στο δρόμο σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε τι σου επιφυλάσσει το ωροσκόπιό σου για το μήνα Μάϊο.

Κριός

Ορισμένες πλανητικές ενέργειες, που σχετίζονται με αξίες και υλικά αγαθά, θερμαίνονται τον Μάιο του 2020. Αυτό ευνοεί την επιβλητική δράση για τη βελτίωση της θέσης σου. Ενδέχεται να υπάρχει κίνδυνος ή κερδοσκοπία στη δουλειά σου, αλλά μην τρομάξεις, απλά να είσαι έτοιμη για μια πιθανή οπισθοδρόμηση στα οικονομικά σου. Έχεις πολλές επιλογές για την επίλυση του προβλήματος χρησιμοποιώντας τα διαχειριστικά ταλέντα της φύσης του Κριού. Προς το τέλος του μήνα αισθάνεσαι την επιθυμία να φύγεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να επισκεφθείς γείτονες ή να στείλεις μηνύματα. Είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο σε θέματα ομορφιάς, αρμονίας και αγάπης. Αφιέρωσε χρόνο για να εκτιμήσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Ετοιμάσου για έναν ενεργό μήνα. Οι επιχειρηματικές υποθέσεις θα μπορούσαν να διευθετηθούν υπέρ σου. Μπορεί να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, να δοκιμάσεις ένα νέο χτένισμα ή να χάσεις μερικά κιλά. Όσο πιο συντηρητικές οι αλλαγές σου, τόσο το καλύτερο.

Κάτω από αυτές τις ενέργειες, πιθανότατα δεν μπορείς να επιλύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Αυτό το μήνα, θέλεις να κάνεις αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σου, αλλά θα το πράξεις μελλοντικά. Ένα άλλο καλό αυτού του μήνα είναι ότι θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από ό, τι στην πραγματικότητα. Να είσαι προσεκτική. Να παρακολουθείς τα χρήματά σου σχολαστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζητήσεις υποστήριξη και ενθάρρυνση από άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες στη σχέση είναι πιθανό να προκύψουν με τη μορφή εξουσίας που μπορεί να προσπαθήσεις να επιβάλλεις στο σύντροφό σου, ίσως νομίζοντας ότι είναι για το δικό του καλό. Ταυτόχρονα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την άφθονη ενέργεια για να πετύχεις πολλά. Απλώς πρέπει να αποφύγεις να είσαι πολύ πιεστική. Πρέπει να διατηρήσεις την πειθαρχία σου, συνδυάζοντας τη σωματική δράση με το στοχασμό, γι’ αυτό διάλεξε δραστηριότητες όπως γιόγκα ή πολεμικές τέχνες αυτόν τον μήνα. Αυτά μπορούν να διοχετεύσουν τις δύσκολες ενέργειες σε εποικοδομητική κατεύθυνση. Αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα, ξεκίνα να γνωρίζεις νέα άτομα και να φροντίζεις την υγεία σου. Θα φαίνεσαι και θα νιώθεις υπέροχα!

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολος. Χρειάζεται να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να αποξενωθείς από κάποιον. Δεν θα είναι εύκολο, απλά πρέπει να γίνει! Κρατώντας τα πάντα ανοιχτά σαν ενδεχόμενο. Αυτή την περίοδο θα μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα αν το εγώ σου εμπλακεί σε καταστάσεις. Η ανιδιοτέλεια προτιμάται αυτόν τον μήνα. Ένα ευπρόσδεκτο αλλά απροσδόκητο κύμα ενέργειας φτάνει στο τέλος του μήνα. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα πολύπλοκο πρόβλημα από το παρελθόν έχει ικανοποιητική επίλυση. Περίμενε δύσκολες αλλά ευεργετικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα του παρελθόντος.

Λέων

Αυτός ο μήνας είναι μια εξαιρετική στιγμή για προγραμματισμένες δραστηριότητες αναζήτησης στόχων ή για οποιαδήποτε εργασία που απαιτεί πρωτοβουλία. Διατήρησε τον έλεγχο, αλλά απόφυγε να είσαι υπερβολικά κατηγορηματική. Μπορεί να είσαι σκληρή στη δουλειά για κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσένα, αλλά η διπλωματία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο ομαλά. Αυτό το μήνα δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην καριέρα σου. Μην ξεχνάς, όμως, ότι τα οφέλη φτάνουν μαζί με τις απογοητεύσεις. Υπάρχει πιθανότητα προδοσίας από μια απροσδόκητη πηγή, αλλά μπορεί να σε βλάψει μόνο αν το αφήσεις.

Παρθένος

Αυτό το χρονικό διάστημα σε βρίσκει να αλληλεπιδράς με τις αρχές και θα σε ωφελήσει να έχεις σωστή στάση. Αν έχεις κάνει το σωστό μέχρι τώρα, θα αποκτήσεις αναγνώριση και εκτίμηση. Ενδέχεται να παρατηρηθούν τυχόν παρελθόντα αδικήματα, οπότε να είσαι έτοιμη να δώσεις εξηγήσεις, εάν είναι απαραίτητο. Ξεκίνησε ένα νέο πεδίο σπουδών ή συνέχισε την εκπαίδευσή σου αυτό το μήνα. Ταξίδεψε ή πέρασε τον ελεύθερό σου χρόνο με κάποιον εκτός του κύκλου σου. Επέκτεινε τους ορίζοντές σου και ζήσε νέα πράγματα. Αργότερα αυτό το μήνα, οι άνθρωποι φαίνεται να σε παρατηρούν! Θα έχεις μερικές μέρες, όπου θα φαίνεσαι υπέροχη και θα ταιριάξεις καλά με όλους. Όμως, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ!

Ζυγός

Ξεκίνησε να σκέφτεσαι πιο σοβαρά για τα πιο σημαντικά ζητήματα της ζωής. Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική για οικονομικά θέματα. Γνώρισε περισσότερο τα δικά σου ασυνείδητα κίνητρα. Αυτό το μήνα, θα μπορούσες να αποκτήσεις γνώσεις με ευρεία άποψη. Η επικοινωνία και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων έχουν υψηλές δυνατότητες ανταμοιβής.

Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό και θα είσαι σε θέση να εξηγήσεις ή να διδάξεις σύνθετες έννοιες μέσω λόγου, γραφής ή τεχνών. Είναι καλό να υπερασπιστείς τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά σου, αλλά μην επιβάλλεις τις απόψεις σου σε άλλους. Απόφυγε τη σύγκρουση όσο το δυνατόν περισσότερο. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήσε την ενέργειά σου.

Σκορπιός

Επιπλοκές μπορεί να προκύψουν σε μια σημαντική συνεργασία. Τα αιτήματα που υποβάλλεις θα μπορούσαν να φαίνονται περιοριστικά και τα επιχειρήματα πιθανά. Αν και δύσκολη, η κατάσταση μπορεί αυτό να σε διδάξει πώς να είσαι ανεκτική και υπομονετική. Μπορείς εύκολα να αντιμετωπίσεις τα πιο βαθιά και ευρεία θέματα. Χρησιμοποίησε την ενέργεια σου με σύνεση και κάνε συγκεκριμένα σχέδια τώρα για όλους τους στόχους σου μακροπρόθεσμης εμβέλειας. Σκέψου τι θέλεις σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα, και στη συνέχεια χώρισε τους μεγαλύτερους στόχους σε υπο – στόχους. Θα αναμείνεις συχνές αλληλεπιδράσεις με άτομα, είτε αντιπαραθετικά είτε όχι. Έχεις κίνητρο να βελτιώσεις τη σχέση σου με τους πιο κοντινούς φίλους σου. Θέλεις να τα βγάζεις όλα στο τραπέζι, ακόμη και προβλήματα που συνήθως δεν θέλεις να συζητήσεις. Να είσαι ευγενική και όλα θα πάνε καλά!

Τοξότης

Δώσε προσοχή στις καθημερινές σου συνήθειες. Είναι πιθανό να νιώσεις τεμπέλα και ένα αίσθημα αυτοεξυπηρέτησης. Δεν υπάρχει πραγματική ζημία, αρκεί να μην αισθάνεσαι ένοχη γι ‘αυτό! Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλέξεις τα ρούχα που σε κάνουν να φαίνεσαι και να νιώθεις όμορφα. Γενικά αυτό το μήνα θα προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου. Μπορεί να αντλήσεις μεγάλη ικανοποίηση από μια δουλειά που οδεύει καλά. Απόφυγε την περιττή διαμάχη, ειδικά αν αφορά έναν αντίπαλο, είτε συμβιβάσου ή απλώς απόφυγε αυτό το άτομο. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι για κάποια πράγματα αξίζει να παλέψεις!

Αιγόκερως

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για διακοπές, ειδικά εκείνη που περιλαμβάνει το αγαπημένο σου χόμπι. Αν δεν μπορείς να ξεφύγεις, μείνε απασχολημένη με δημιουργικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας. Ανάμεινε οικονομικές καθυστερήσεις αυτόν τον μήνα. Ίσως να μπερδευτείς και να είσαι ανυπόμονη σε αυτό, αλλά πρόσεξε πριν κάνεις σημαντικές αλλαγές, γιατί αυτές οι ενέργειες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός προβλήματος, όπου δεν υπάρχει πραγματικά και αντ’ αυτού μπορεί να φέρουν άλλους περιορισμούς και εμπόδια. Αυτό συμβαίνει σε όλες μας, οπότε μην απογοητευτείς!

Υδροχόος

Νιώθεις την επιθυμία να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση και τα ενδιαφέροντά σου εστιάζονται στο σπίτι και την οικογένεια. Μην είσαι ευαίσθητη και μισαλλόδοξη, καθιστώντας δύσκολο τους άλλους να σε αντιμετωπίσουν. Πέρασε μόνη σου λίγο χρόνο και αναρωτήσου αν είσαι λογική. Η στάση σου είναι γενικά αισιόδοξη. Αντιμετώπισε ορισμένα πράγματα που έχεις αναβάλλει. Απόφυγε τις περιττές διαφωνίες, σιωπώντας και δίνοντας περισσότερη σκέψη από πού προέρχεται όλο αυτό. Η αυτοκατανόηση είναι το κλειδί.

Ιχθύς

Θα μείνεις σπίτι αυτό το μήνα. Χρησιμοποίησε αυτήν το προνόμιο για να βελτιώσεις την “οικιακή” σου ζωή. Αξιολόγησε τον τρόπο ζωής σου. Κάνε σχέδια για να είναι η καθημερινή σου ζωή πιο ικανοποιητική. Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται όταν έχεις μια ασφαλή βάση στο σπίτι. Η δημιουργικότητα και η διασκέδαση είναι στα πάνω της! Σε συμβουλεύουμε να διασκεδάσεις, επιδιώκοντας καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή παίζοντας παιχνίδια. Πέρασε περισσότερο χρόνο με νέους και επικεντρώσου στην αυτο-έκφραση για να αισθανθείς ότι είσαι σε αρμονία με το υπόλοιπο σύμπαν. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για να καταλάβεις τον εαυτό σου. Μην αμφιβάλλεις για την αξία σου – ακόμα και όταν βλέπεις πράγματα που δεν θέλεις να δεις. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις ότι τα χειρότερα χαρακτηριστικά έχουν θετική πλευρά και μπορεί να αποδειχθούν περιουσιακά στοιχεία.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook