«Μάγεψε» ο συναυλιακός Ερωτόκριτος στα Χανιά | Photos

μάγεψε-ο-συναυλιακός-ερωτόκριτος-σ-859772

Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαράμη χθες στα Χανιά, επέστρεψε στον τόπο του με έναν άλλο αέρα, στην νέα του ενορχήστρωση για το κρητικό σχήμα VAMOS ENSEMBLE! Και μάγεψε!

Ο πλούσιος ήχος της ορχήστρας, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Ελένη Δημοπούλου, η Ιωάννα Φόρτη, ο Κώστης Μαυρογένης, ο Δημήτρης Μαραμής ως μοναδικός αφηγητής του έργου και ένα υπέροχο κοινό που τους αποθέωσε, στο κατάμεστο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης!

Οι συντελεστές ευχαριστούν την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανωτή της παράστασης, τον Κώστα Φασουλάκη προσωπικά για την ένθερμη υποστήριξη, την Τζίνα Παυλάκη, τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Δήμο Χανίων, το ΚΑΜ και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στη διοργάνωση.Και, βέβαια, τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς τους μάγους – τεχνικούς… Δημήτρης Χατζάκης και Μάνος Τσαντιράκης στον ήχο, Γιώργος Ρώμας στα φώτα και Σάκης Βρουχάκης στην τεχνική υποστήριξη!Χθες ξεκίνησε ένα νέο, υπέροχο ταξίδι για τον Συναυλιακό Ερωτόκριτο, που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Επόμενο ραντεβού στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων στις 5 Ιουλίου. Σύντομα ξεκινάει η προπώληση.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook