Μαφιόζικη εκτέλεση 53χρονου σε πάρκινγκ στην Κύπρο

μαφιόζικη-εκτέλεση-53χρονου-σε-πάρκινγ-1346823

Σε μαφιόζικη εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία ενός άνδρα στην Κύπρο, το βράδυ της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου. Κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 20:30 οι αστυνομικές Αρχές στην Λάρνακα ειδοποιήθηκαν ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 53χρονο, οποίος βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Ο 53χρονος Ελληνοκύπριος δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα που τον πυροβόλησαν και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή. Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Μακένζι στην Λάρνακα.

Το συμβάν, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου της Αστυνομίας στα ΜΜΕ, έγινε έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο 53χρονος. Σε ερώτηση αναφορικά με τον αριθμό των σφαιρών που δέχθηκε το θύμα, ο Χρίστος Ανδρέου απάντησε πως αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει διαφανεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, το θύμα ήταν πατέρας ατόμου που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών (1,5 κιλό κοκαΐνης), η εκδίκαση της οποίας είναι σε εξέλιξη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατηγορούμενος είναι πρόσωπο που απασχολεί πολλά χρόνια την Αστυνομία.

Το θύμα δεν φαίνεται να είχε καμία σχέση με την υπόθεση και η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για προσπάθεια εκφοβισμού άλλων ατόμων που πρόκειται να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας και βρίσκονται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Πηγή:newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook