Maestro: Στη 10άδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

maestro-στη-10άδα-του-netflix-παγκοσμίως-η-σειρά-του-χ-1602784

Μόλις λίγες μέρες μετά την ένταξή του στον κατάλογο του Netflix, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να κερδίσει και το παγκόσμιο κοινό, αφού κέρδισε μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση.

Στα σχόλια όσων παρακολούθησαν το «Maestro in Blue» όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς.

Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές.

Κάποιοι άλλοι δε, γράφουν ότι θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε ελληνικό νησί, μετά τα πλάνα των Παξών, που κυριαρχούν.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Το Flixpatrol είναι ένας ιστότοπος που παρέχει κατατάξεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney+ και άλλα. Επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τους πιο δημοφιλείς τίτλους, τους τίτλους με τάση και τις νέες κυκλοφορίες σε αυτές τις πλατφόρμες, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις βαθμολογίες, τα είδη και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τους τίτλους.

Το Flixpatrol προσφέρει επίσης μια ποικιλία εργαλείων και λειτουργιών για τους χρήστες για να φιλτράρουν και να αναζητούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και να δημιουργούν τις δικές τους προσαρμοσμένες λίστες παρακολούθησης

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook