Maestro: Καθήλωσε η σοκαριστική σκηνή ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη

maestro-καθήλωσε-η-σοκαριστική-σκηνή-ξυλοδα-1548705

Σκληρές σκηνές πραγματικότητας μεταφέρονται μέσα από τη σειρά Maestro του Mega, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από το πρώτο επεισόδιο.

Στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας με την Μαρία Καβογιάννη να είναι υποδειγματική στην ερμηνεία της. Σε αυτήν τη σκηνή ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Χαραλάμπος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον του γιου τους, Σπύρου και της ίδιας. Έτσι, αφού ασκεί σκληρή βία στο γιο τους λόγω του ότι άκουσε πως είναι ομοφυλόφιλος και χτυπώντας τον με μία αλυσίδα, στη συνέχεια πράττει το ίδιο και στη μητέρα, την οποία κακοποιεί συστηματικά.

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα κι αποτελούν γροθιά στο στομάχι, περιγράφοντας παραστατικά στιγμιότυπα που μπορεί να εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν φωτιά με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η έναρξη τους επεισοδίου αποτυπώνει τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορεί αντέξει κάποιος.

Η σιωπηρή απόγνωση της Καβογιάννη, ο τρόπος που αυτά τα ζητήματα κρύβονται κάτω από το χαλί στις μικρές κοινωνίες, είναι σύγχρονα και επίκαιρα θέματα. Η Καβογιάννη απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι είναι σπουδαία ηθοποιός. Είτε παίζει την Κορίνα στα «Εγκλήματα», είτε την Μαρία, την πονεμένη ιδιοκτήτρια ταβέρνας στους Παξούς, είναι αριστουργηματική. Το Twitter υποκλίθηκε νοερά στην ηθοποιό και την έκανε Νο1 trend.

zappit.gr, iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook