Mad Clip: Στην τελευταία στροφή με 140 χλμ – 2.000 άτομα στον τόπο του τροχαίου | Video

mad-clip-στην-τελευταία-στροφή-με-140-χλμ-2-000-άτο-1276842

Ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό του Mad Clip για το αν ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει (και πόσο) αλκοόλ πριν μπει στη μοιραία Porsche του αλλά και τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ χθες (0-2.09.2021) τα ξημερώματα.

Και ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο Mad Clip ίσως να έκανε κόντρες στην παραλιακή, ο οδηγός του μαύρου, δεξιοτίμονου, Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο μοιραίο τροχαίο.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που δεν αποκλείεται να ρίξουν λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, παραμένει ο Mad Clip, που κινούνταν από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα επιστρέφοντας από γάμο φίλων του, είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το αν έκανε κόντρες με κάποιον (σ.σ. ο τράπερ είχε παραδεχτεί δημόσια πως του άρεσε η ταχύτητα και ήταν «κοντράκιας») μένει να αποδειχθεί και από τα όσα προκύψουν από βίντεο και κάμερες κυκλοφορίας.

Χθες, σχεδόν δύο χιλιάδες άτομα, φίλοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη, μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο με τον τράπερ Mad Clip.

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook