Μαχαραγιάς δίνει το παλάτι του στην Airbnb! | Photos + Video

μαχαραγιάς-δίνει-το-παλάτι-του-στην-airbnb-phot-953397

H βασιλική οικογένεια του Τζαϊπούρ της Ινδίας γίνεται η πρώτη στον κόσμο που δίνει το παλάτι της, το City Palace of Jaipur, προς ενοικίαση στην Airbnb.

Το παλάτι, ηλικίας 300 ετών, το οποίο αποτελούσε την οικία της βασιλικής οικογένειας, έχει φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες.Από το Νοέμβριο του 2019, η πολυτελής σουίτα Gudliya θα μπορεί να ενοικιαστεί από εξωτερικούς επισκέπτες και για πρώτη φορά μέσω Airbnb.

Έτσι, ο μαχαραγιάς Sawai Padmanabh Singh γίνεται ο πρώτος βασιλιάς που προσφέρει το σπίτι τους στην πλατφόρμα.Το παλάτι, με πλούσια ιστορία και σε κεντρική θέση στη Τζαϊπούρ, την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Ινδίας.

Η σουίτα που παραχωρείται προς ενοικίαση στην Airbnb βρίσκεται σε μία από τις ιδιωτικές περιοχές του παλατιού που μέχρι σήμερα ήταν προσβάσιμη αποκλειστικά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της. Η σουίτα περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, πολυτελές μπάνιο και ιδιωτική εσωτερική πισίνα.

Ο μαχαραγιάς Padmanabh Singh είναι 21 ετών, ένας πρακτικός και προσγειωμένος σύγχρονος βασιλιάς, παίζει πόλο και διαδέχθηκε τον πατέρα του το 2011 σε μια περιοχή όπου οι πρόγονοί του βασίλευαν για σχεδόν μια χιλιετία.

Οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι του παλατιού, περιλαμβάνουν διακοσμημένα δωμάτια, μεγάλη και αέρινη είσοδο, κρυστάλλινους πολυελαίους κτλ. Ανάμεσα στους διασημότερους προσκεκλημένους που έμειναν στο παλάτι είναι ο Μπιλ Κλίντον, ο Πρίγκιπας Charles και η Τζάκι Κένεντι.

Στους επισκέπτες της σουίτας θα προσφέρεται υπηρεσία μπάτλερ και ξεναγού που θα αναλάβει τις περιηγήσεις τους στην πόλη. Το φαγητό θα περιλαμβάνει πιάτα από την αυθεντική κουζίνα του Ρατζαστάν.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Diya Kumari, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει τις γυναίκες της υπαίθρου και τους τεχνίτες του Ρατζαστάν. Για το υπόλοιπο του 2019 η διανυκτέρευση στη σουίτα θα έχει τιμή γνωριμίας στα 1.000 δολάρια, ενώ από την 1η Ιανουαρίου η τιμή θα ανέβει στα 8.000 δολάρια.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook