Μαχαίρωσε τον φίλο της και του έλεγε «αγάπη μου μην πεθάνεις»

μαχαίρωσε-τον-φίλο-της-και-του-έλεγε-α-827770

Η εικόνα μίας γυναίκας να αγκαλιάζει τρυφερά έναν άνδρα που κείτεται ματωμένος στο έδαφος προϊδεάζει για κάτι κακό που έχει προηγηθεί και το οποίο κατέληξε στον τραυματισμό. Όπως για παράδειγμα μια ληστεία με θύματα.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο κυκλοφορούν εικόνες από το Μεξικό οι οποίες δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν. Μια νεαρή γυναίκα κρατά στον δρόμο τον τραυματισμένο φίλο της, και να τον παρακαλεί να μην πεθάνει.

Σύμφωνα με τη Mirror, λίγες στιγμές πριν από την συγκεκριμένη συγκινητική σκηνή, η 22χρονη Sonia Amayrani Nunez Aguila είχε μαχαιρώσει τον φίλο της, τον νεαρό Erick Omar.

Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι υπήρξε καβγάς του ζευγαριού έξω από το ξενοδοχείο Λα Κασκάντα στο Μεξικό, όταν ξαφνικά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και η νεαρή γυναίκα μαχαίρωσε τον εραστή της.

Η Σόνια σύμφωνα με τις εικόνες φέρεται να φωνάζει στην αρχή «με χτύπησε, προσπάθησε να με σκοτώσει». Έπειτα η 22χρονη στρέφεται στον αιμόφυρτο φίλο της και του λέει «πες την αλήθεια». Κάποια στιγμή, η απελπισμένη γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου! Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!».

Από τη μεριά του, ο τραυματισμένος άνδρας ακούγεται να λέει στους περαστικούς ότι η φίλη του προσπάθησε να τον σκοτώσει, ενώ ταυτόχρονα καλεί σε βοήθεια.

«Δεν θα σε σκοτώσω. σε αγαπώ. Δεν θα στο έκανα ποτέ αυτό, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες εσύ», απαντάει η γυναίκα.

Το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και παρέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η νεαρή γυναίκα έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ οι Αρχές διερευνούν την περίεργη αυτή η υπόθεση.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook