Μαχαίρωμα στα Χανιά: Στην εντατική παραμένει ο 19χρονος – Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για τη συμπλοκή

μαχαίρωμα-στα-χανιά-στην-εντατική-παρ-1190997

Θετική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του 19χρονου που έπεσε θύμα μαχαιρώματος στα Χανιά την Πέμπτη, καθώς το πρωί του Σαββάτου οι γιατροί προχώρησαν σε αποσύνδεσή του από τα μηχανήματα υποστήριξης και η αποσωλήνωση αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Παραμένει για νοσηλεία στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα τραύματα είχαν φτάσει ως το περικάρδιο και χρειάστηκε οι γιατροί να χρησιμοποιήσουν στο έπακρο όλες τις ικανότητές τους, πράγμα που έκαναν και κατόρθωσαν κάτι σχεδόν ακατόρθωτο.

Σωτήριο επίσης αποδείχθηκε και το γεγονός ότι η μεταφορά του 19χρονου στο νοσοκομείο έγινε αμέσως μετά το συμβάν, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Στο μεταξύ, από το μεσημέρι του Σαββάτου απολογούνται στην ανακρίτρια οι εμπλεκόμενοι στην αιματηρή συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας ακόμα εμπλεκόμενος στη συμπλοκή προσήλθε αυτοβούλως και παραδόθηκε στην Αστυνομία και έτσι ο συνολικός αριθμός των εμπλεκόμενων πλέον φτάνει τους οκτώ, χωρίς να υπολογίζεται ο 19χρονος που νοσηλεύεται και αντιμετωπίζει και εκείνος πλημμεληματικές κατηγορίες.

Λόγω του αριθμού των απολογούμενων, η διαδικασία αναμενόταν να διαρκέσει αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των επτά κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, άλλοι τρεις για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι παραπάνω τέσσερις φέρονται να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο. Άλλοι τρεις που φέρονται ως οπαδοί του Παναθηναϊκού και βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο, κατηγορούνται για οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ και οι επτά κατηγορούνται επίσης για συμμετοχή σε συμπλοκή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook