Μαχαίρας: Κοιτάζουμε Χίο και… πλέι οφ

μαχαίρας-κοιτάζουμε-χίο-και-πλέι-οφ-806475

Ο Ηλίας Μαχαίρας και οι παίκτες του εμφανίστηκαν κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων, με τον τεχνικό του ΝΟΧ να μην προβαίνει σε κανένα σχολιασμό για την απόφαση του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης να μην εμφανιστεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ομίλου, ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι», το οποίο είναι με τη Χίο εκτός έδρας.

Από εκεί και πέρα, για το ματς αυτό καθαυτό με τον ΟΦΘ, ο ΝΟΧ αναμένεται να το πάρει στα χαρτιά με σκορ 5-0. Φοβερά πράγματα από τους Θεσσαλονικείς που ουσιαστικά ήταν σα να εμπαίζουν τον Ναυτικό Ομιλο και την ΚΟΕ, αναβάλλοντας δύο φορές τον ερχομό τους στα Χανιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ζητούν επίσης να οριστεί και μία… τρίτη φορά το παιχνίδι για τις 6 Φεβρουαρίου! Το θέμα σε κάθε περίπτωση θεωρείται λήξαν και ο ΝΟΧ πιστώνεται τους 3 βαθμούς της νίκης.

Η δήλωση από το Ηλ. Μαχαίρα είναι η εξής:

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης είναι αυτό που θα έκανε κάθε ομάδα που θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Το καλό για μας είναι ότι δεν έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα γιατί ετοιμαζόμασταν για την επόμενη μέρα που θα γινόταν το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για μας αν θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό με την κατάκτηση των τριών βαθμών με τον ΟΦΘ εξασφαλίζουμε την κατηγορία και από εκεί και πέρα κοιτάμε κάτι παραπάνω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook