Mην του στείλεις ποτέ πρώτη μήνυμα! Να γιατί…

mην-του-στείλεις-ποτέ-πρώτη-μήνυμα-να-γ-542075

Σε πολλές από εσάς σίγουρα έχει τύχει να κάνετε μια νέα γνωριμία και να βρεθείτε στην κλασική, πλέον, κατάσταση του «Να του στείλω ή να περιμένω να στείλει αυτός;». Δεν είμαι καμία ειδήμων σε θέματα σχέσεων, αν και έχω παρηγορήσει, έχω ακούσει και έχω συμβουλέψει πολύ κόσμο, αλλά διαβάζοντας πολλά βιβλία, έχοντας ζήσει διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου, έχω καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα.

Η απάντηση στην ερώτηση «Να του στείλω ή να περιμένω να στείλει αυτός;» είναι μια και δεν χωράει αμφισβήτηση. «Να μην του στείλεις και να περιμένεις να στείλει αυτός». Αν δεν στείλει δεν τον ενδιαφέρεις τόσο και αν στείλει θα είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι!

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι και θα σε βοηθήσει εκείνη τη δύσκολη μέρα που θα πιάσεις το κινητό στα χέρια σου 150 φορές, είναι πως ο άνδρας είναι κυνηγός και του αρέσει πολύ να τον αφήνεις να παίζει τον ρόλο του. Ακόμα και αν δεν στείλει την επόμενη μέρα, αν ενδιαφέρεται θα στείλει λίγο αργότερα ή θα βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου. Επίσης, πρέπει να συνηδειτοποιήσεις πως το πρώτο μήνυμα μετά από μια γνωριμία ή ένα πρώτο ραντεβού είναι παιχνίδι στρατηγικής. Και σε αυτά τα παιχνίδια ο επιμένων νικά.

Για να παίξω όμως λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου, αν πραγματικά νιώσεις υπέροχα με το άτομο που γνώρισες και νιώθεις πως όντως θες να συνεχίσεις την επαφή μαζί του, ίσως το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Από τα άτομα που έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα, όμως, με πόσα από αυτά είχες ένστικτο ότι κάτι πιο βαθύ υπήρχε ανάμεσά σας; Άσε το ένστικτό σου να σε βοηθήσει, λοιπόν, με αυτούς που πραγματικά νιώθεις ότι αξίζει και για αυτούς που δεν είσαι βέβαιη…παίξε απλά καλά το παιχνίδι!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook