Mα, γιατί δεν του τα λες; 14 πράγματα που κάνει και σε διεγείρουν ΚΑΘΕ φορά!

mα-γιατί-δεν-του-τα-λες-14-πράγματα-που-κάν-231075

Δεν χρειάζεται να εμφανιστεί στην πόρτα ημίγυμνος με μια πετσέτα τυλιγμένος για να σε βάλει σε σέξι mood. Τα καλύτερα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι εγκεφαλικά… Διαβάστε πότε και πως σε διεγείρει και πείτε μας αν συμφωνείτε!

1. Όταν έρχεται πίσω σου, σε αγκαλιάζει, σε φιλάει στον λαιμό τη στιγμή που εσύ πλένεις πιάτα, βάφεσαι, ή πλένεις τα χέρια σου στο νιπτήρα. Καμία γυναίκα δεν παραπονέθηκε ΠΟΤΕ.

2. Όταν γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο και εκείνος μαγείρεψε, έπλυνε τα πιάτα και σε περιμένει στην πόρτα με την κουτάλα και την ποδιά!

3. Όταν σε φιλάει με πάθος και σε φέρνει στην αγκαλιά του τη στιγμή που βλέπετε τηλεόραση, αλλά δεν έχει απαίτηση να κάνετε κάτι άλλο. Απλά ήθελε να σε φιλήσει.

4. Όταν ξυπνάς το πρωί και σου έχει ήδη φτιάξει καφέ! Παράδεισος!

5. Όταν παινεύεται για σένα στους φίλους του ή στην οικογένειά του. Πήρες προαγωγή και έγινε θέμα συζήτησης σε όλους! Απλά τον λατρεύεις.

6. Όταν περιμένεις στην ουρά στο σινεμά και εκείνος πήγε να πάρει ποπ κορν και σου στέλνει μηνύματα στο Facebook γιατί βαριέται!

7. Όταν βλέπετε τηλεόραση στον καναπέ και σου τραβάει τα πόδια για να μπερδέψει με τα δικά του.

8. Όταν το κατοικίδιό σου κάθεται στην αγκαλιά του για να το χαϊδέψει. Ανεκτίμητο!

9. Όταν ξυπνάει το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σε τραβήξει στην αγκαλιά του γιατί δεν μπορεί μακριά σου λεπτό!

10. Όταν χαϊδέυει το πόδι σου κάτω από το τραπέζι σε μια βαρετή επίσκεψη που έχετε πάει. Ακόμα και όταν πάτε στους γονείς γονείς του. Λάθος! Ειδικά στους γονείς του.

11. Όταν είστε σε ένα πάρτι σε κοιτάει από μακριά και σου ρίχνει ένα χαμόγελο! Ακόμα και να είστε μαζί πολύ καιρό νιώθεις ότι είστε στο ξεκίνημα.

12. Όταν φοράει κουστούμι. Ναι, του πάει τόσο πολύ. Ολόκληρος άντρας!

13. Όταν τα πάει τόσο καλά με τον μπαμπά σου που του στέλνει και mails με YouTube links!

14. Όταν σε φιλάει απαλά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σου και όταν σε φιλάει άγρια στο στόμα!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook