Mαρτυρικές ώρες για την Καλομοίρα: Η ασθένεια που «χτύπησε» τον γιο της

mαρτυρικές-ώρες-για-την-καλομοίρα-η-ασθ-283410

Δύσκολες ώρες έμελλε να περάσουν η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης πριν από ένα μήνα περίπου κατά την επιστροφή τους στην Αμερική από την Ελλάδα όπου είχαν έρθει οικογενειακώς με τα παιδιά τους για διακοπές.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, δύο εβδομάδες μετά τη περιπέτεια υγείας και τη νοσηλεία για δυο εβδομάδες του ενός εκ των διδύμων γιου της στο νοσοκομείο, θέλησε η ίδια να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη λαχτάρα που πήραν με τον Δημήτρη τους.

Αναρτώντας στο προσωπικό της blog μια φωτογραφία με τίτλο «Ο Δημήτρης μου: Η τελευταία μας νύχτα στο νοσοκομείο», θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομειου Παίδων του Fairfax στη Βιρτζίνια και το National Children’s Hospital στο DC για τη βοήθεια και τη φροντίδα που τους πρόσφεραν, εξομολογήθηκε τα εξής:

«Ο μικρός Δημήτρης ήταν στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες και επιτέλους τον έχουμε κοντά μας στο σπίτι τις τελευταίες δυο εβδομάδες (μετά την έξοδο από την κλινική). Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι που πηγαίνουν όλα καλά. Όταν τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο με προβλήματα στην αναπνοή και πεσμένα βλέφαρα, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Πρόκειται για μια ασθένεια νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες (ο Δημήτρης είναι μόλις δυο ετών), αλλά εμείς νιώθουμε ευγνωμοσύνη που πήγαν όλα καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι στη ζωή μας.

Ο Γιώργος και εγώ θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα μας. Σε μια δύσκολη στιγμή, μια καλή κουβέντα πάντα βοηθά και μας δίνει ελπίδα και δύναμη, όταν το χρειαζόμαστε. Είναι όλοι ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν το σεβασμό μας Η δύναμη, το κουράγιο και η αγάπη τους μας άγγιξε. Πάντα εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά και πηγαίνω στο νοσοκομείο για να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο γιος μας είχε το πρόβλημα υγείας τώρα και εμείς νιώσαμε απερίγραπτο πόνο. Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο . Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μας. Εύχομαι να βρεθούν θεραπείες για όλες τις ασθένειές και να μας φυλά ο Θεός», έγραψε η Καλομοίρα.

Πηγή: GovaStileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook