Λύγισε η μητέρα της Πισπιρίγκου – Μου έλεγε «πάρε με μαμά από εδώ, δεν έχω κάνει τίποτα»

λύγισε-η-μητέρα-της-πισπιρίγκου-μου-1414655

Για τις σοκαριστικές εξελίξεις της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μίλησε η μητέρα της 33χρονης, τονίζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα.

«Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα, με τα μάτια μιλήσαμε, είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα. Τίποτα. Είναι αθώο και θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή» είπε η κα. Ελένη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το αν θα ομολογήσει το έγκλημα, απάντησε ότι δεν υπάρχει αυτό το σενάριο για εκείνη. «Δεν το έχω ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ξέρω το παιδί μου. Το έχω μεγαλώσει με αρχές, παππού, γιαγιά, να έχει ψηλά το κεφάλι, να μην λέει ψέματα. Δεν το βάζω στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους μας τα υπόλοιπα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει αθώα. Είμαι σίγουρη» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δικηγόρους που αναπτέρωσαν το ηθικό της Ρούλας. Προφανώς καταλαβαίνετε για ποιο λόγο το ηθικό της είχε πέσει πάρα πολύ, γιατί μέσα της νιώθει ότι είναι αθώα, αλλά πολύ προδομένη. Πολύ προδομένη. Και μου έλεγε «Πάρε με μαμά από εδώ, πάρε με! Δεν έχω κάνει τίποτα! Τίποτα»!», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook