Λουκέτο από την Εφορία σε ταβέρνα στα Χανιά, γιατί δεν έκοβε αποδείξεις

Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων.

Σε μία επιχείρηση επεβλήθησαν οι κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48  ώρες.

Η επιχείρηση που εφαρμόστηκαν το προαναφερόμενα μέτρα δραστηριοποιείται ως πολυχώρος – εστιατόριο στους πρόποδες των Λευκών Ορέων.

Υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της ανωτέρω επιχειρήσεων για 48/ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. για το έτος 2020, κλιμάκια προληπτικού ελέγχου της βρίσκονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ελέγχους σε όλο το νομό, πολλές φορές πλέον του ενός ταυτόχρονα, σε υπηρεσία για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ????,

    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ “ΚΛΕΒΕΙ” !! ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!
    ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ???

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

  2. Και φυσικα το κλεισιμο γινεται ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ την περιοδο του Μεγαλου κλεψιματος,των γιορτων εννοω,τωρα νεκρη περιοδος ειναι ,μυγες θα βαραγε ετσι κι αλλιως!!!Οξω ρε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ