Λοβέρδος; Ποιος Λοβέρδος;

λοβέρδος-ποιος-λοβέρδος-1301569

Δεν χρειάζεται να αναλογιστεί κανείς τι θα συνέβαινε αν στη θέση του Ανδρέα Λοβέρδου βρισκόταν πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, για να αντιληφθεί το μέγεθος της συσκότισης, της συγκάλυψης, τελικά της παραπλάνησης.

Αν κανείς δεν παρακολουθεί τα social media μπορεί και να μην ξέρει καν ότι παραποιήθηκε έγγραφο του FBI για να αφαιρεθεί το όνομα του Α. Λοβέρδου από κείμενο που αναφερόταν στις μίζες της Novartis.

Δεν παρουσιάζεται καν σαν σοβαρή είδηση, δεν σχολιάζονται οι ανεκδιήγητες δηλώσεις – μη απαντήσεις του, η εξωφρενική στάση του υπουργείου Εξωτερικών, η υποκρισία του Μεγάρου Μαξίμου, η αμηχανία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Πολύ περισσότερο δεν ανοίγει η συζήτηση για τις εκδικητικές διώξεις σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη και των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου επειδή προσπάθησαν να αποκαλύψουν το σκάνδαλο.

Η αφήγηση της «σκευωρίας» καταρρέει με πάταγο. Οι ιαχές «ποτέ ξανά» και «μέχρι τέλους» του Αντώνη Σαμαρά ακούγονται πια σαν ατάκες κακόγουστης φάρσας. Όσοι επένδυσαν πολιτικά στη δαιμονοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως δόλιου διώκτη των πολιτικών του αντιπάλων βρίσκονται τώρα σε δύσκολη θέση.

Και το ελεγχόμενο από την κυβέρνηση σύστημα των ΜΜΕ εκτίθεται άσχημα. Άλλοτε με αδιαφορία, άλλοτε με καλλιέργεια σύγχυσης και αποπροσανατολισμό προσπαθούν να εξαφανίσουν μια πολύ σοβαρή εξέλιξη.

Αλλά είναι σαν να ρίχνουν σεντόνι πάνω σε έναν ελέφαντα. Ή μάλλον μια εσάρπα..

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook