Looped bun: Πώς θα κάνεις τον πιο κομψό κότσο με όγκο σε 3 κινήσεις

looped-bun-πώς-θα-κάνεις-τον-πιο-κομψό-κότσο-με-ό-1538085

Το looped bun κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ για να κάνεις update ακόμα και στο πιο απλό look.

Ένα από τα χτενίσματα που πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη – για όποια περίσταση κι αν το επιλέξεις- είναι ο χαμηλός κότσος. Γίνεται εύκολα και γρήγορα, δεν απαιτεί να είσαι φρεσκολουσμένη και αμέσως-αμέσως δίνει extra πόντους στυλ σε κάθε εμφάνισή σου. Ειδικά στα office looks.

Είναι λογικό, βέβαια, να βαριέσαι να κάνεις συνέχεια τον ίδιο και τον ίδιο κλασικό χαμηλό κότσο. Να θες ένα update. Ένα μικρό twist με το οποίο θα κάνεις τον κόσμο, τις φίλες, τους συναδέλφους σου να σε παρατηρήσουν καλύτερα. Μόλις βρήκες αυτό που έψαχνες, λοιπόν! Και δεν είναι άλλο από το looped bun.

Τι είναι το looped bun

Το looped bun κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας, ενώ τελευταία έχει γίνει viral και στο TikTok, το οποίο έχει κατακλυστεί από κορίτσια που δείχνουν βήμα-βήμα πόσο εύκολο είναι να κάνεις μόνη σου αυτόν τον κότσο. Τι ακριβώς, όμως, είναι το looped bun;

Loop στα αγγλικά σημαίνει τυλίγω, σχήμα κύκλου, θηλιά. Και κάπως έτσι μπορείς να καταλάβεις λίγα περισσότερα πράγματα για τον looped bun, τον κότσο που μοιάζει με τον κλασικό, αλλά το twist του είναι μια «κουλούρα» τυλιγμένη γύρω του. Φυσικά, αυτή η «κουλούρα» είναι μαλλιά δικά σου, όχι κάποιο αξεσουάρ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Πώς θα κάνεις μόνη σου looped bun

Και εδώ προκύπτει το ερώτημα: Πώς θα κάνεις μόνη σου looped bun; Πραγματικά είναι πολύ εύκολο, έρχομαι να σου πω εγώ. Αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά, αλλά… να την περάσεις μόνο μία φορά από το λαστιχάκι. Όταν θα πας να την περάσεις για δεύτερη φορά θα σχηματίσεις έναν κότσο αφήνοντας μαλλιά πάνω στον σβέρκο σου.

@aktabavalia_hair Easy low bun tutorial #autumn #hairstyles #hairtutorial #hairtiktok #lowbun ♬ Get Into It (Yuh) – Doja Cat

Αυτά τα μαλλιά θα τα τυλίξεις γύρω από τον κότσο χρησιμοποιώντας τα σαν «κουλούρα» και θα τα στερεώσεις με ακόμη ένα λαστιχάκι. Έτοιμη! Εναλλακτικά, αν θες να γίνει πιο σταθερός ο κότσος, περνάς την «κουλούρα» μέσα από τον ήδη υπάρχοντα κότσο και στερεώνεις τα μαλλιά με τσιμπιδάκια.

@kirstyeelizabeth Easy alternative of a low bun ?? #hairtutorial #hairstyle #fyp ♬ Old Town Road – Lil Nas X/Billy Ray Cyrus

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook