Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Υπέστη δεύτερη καρδιακή ανακοπή ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρή

λίζα-μαρί-πρίσλεϊ-υπέστη-δεύτερη-καρδ-1608303

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε από μια δεύτερη καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η οικογένειά της υπέγραψε εντολή «μη ανάνηψης» (δείτε ΕΔΩ).

Η 54χρονη, που ήταν μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης, αφού η οικονόμος της την εντόπισε ενώ είχε καταρρεύσει μέσα στο σπίτι της στο Καλαμπάσας.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι της κατάφεραν να την επαναφέρουν και ανέκτησε σφυγμό, αλλά ήταν εγκεφαλικά νεκρή κατά την άφιξη στο νοσοκομείο, ανέφερε το TMZ την Παρασκευή.

Η οικογένειά της όταν ενημερώθηκε ότι η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρή, υπέγραψε εντολή «μη ανάνηψης». Υπέστη δεύτερη καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Η μητέρα της Πρισίλα, 77 ετών, ήταν στο πλευρό της, στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα συνταρακτικά νέα. Η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», ανέφερε η Πρισίλα Πρίσλεϊ σε δήλωση το βράδυ της Πέμπτης. «Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ».

Ο πρώην σύζυγος της, Danny Keough – ο πρώτος από τους τέσσερις άνδρες που παντρεύτηκε – είχε επιστρέψει στο σπίτι λίγο μετά την κατάρρευσή της και έκανε CPR μέχρι να φτάσουν οι γιατροί. Ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Ο Keough είναι ο πατέρας της κόρης της ηθοποιού Riley, 33 ετών, και του γιου της Benjamin, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία 27 ετών.

Ο τέταρτος σύζυγός της Μάικλ Λόκγουντ είναι ο πατέρας των 14χρονων δίδυμων κορών της, Χάρπερ Βιβιέν και Φίνλεϊ.

Η Λίζα Μαρί είχε απομονωθεί έπειτα από τον θάνατο του γιου της, αλλά είχε κάνει κάποιες εμφανίσεις εν μέρει χάρη στην επιτυχία της βιογραφικής ταινίας του Μπαζ Λούρμαν, Έλβις, την οποία λάτρευε.

Ήταν στις Χρυσές Σφαίρες δύο μέρες πριν από τον θάνατό της για να γιορτάσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού του Austin Butler για τον ρόλο του ως Έλβις.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook