Λήξη συναγερμού στη Δρέσδη: Συνελήφθη ο ένοπλος – Φέρεται να σκότωσε την μητέρα του

λήξη-συναγερμού-στη-δρέσδη-συνελήφθη-1584962

Η αστυνομία της Δρέσδης ολοκλήρωσε την επιχείρηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης ομηρίας στο κέντρο της πόλης.

«Λήξη συναγερμού! Η κατάσταση ομηρίας στην Δρέσδη έληξε», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter, προσθέτοντας ότι δύο άνθρωποι που φαίνεται ότι είναι αβλαβείς βρίσκονται στην φροντίδα της.

Ο ένοπλος συνελήφθη ενώ φέρεται ότι η 70χρονη γυναίκα που σκότωσε ήταν η μητέρα του.

Ένοπλος κρατούσε ομήρους σε εμπορικό κέντρο

Νωρίτερα, η αστυνομία εκκένωσε εμπορικό κέντρο και την ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της Δρέσδης στο πλαίσιο της επιχείρησης.

Γερμανικά μέσα, μετέδωσαν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε φαρμακείο του εμπορικού κέντρου Altmarktgalerie, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ σε χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

Ο προϊστάμενος του ραδιοφώνου της Δρέσδης Tino Utassy είπε στην Bild: «Ευτυχώς, όλοι οι εργαζόμενοι μπόρεσαν να φτάσουν σε ασφαλές σημείο».

Ο 40χρονος ένοπλος σκότωσε μία γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την Bild.

Η αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν το κέντρο της πόλης.

«Η αστυνομία της Δρέσδης διεξάγει επιχείρηση στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν υποψίες για ομηρία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που διευκρινίζει ότι το εμπορικό κέντρο και η χριστουγεννιάτικη αγορά Striezelmarkt έχουν κλείσει.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook