Λίβερπουλ: Πανικός σε «πειραματικό» πάρτι – 3.000 άτομα χωρίς μάσκες και αποστάσεις | Video

λίβερπουλ-πανικός-σε-πειραματικό-π-1215183

Απίστευτες εικόνες από το πειραματικό πάρτι «Πρώτος Χορός». Έγινε με 3.000 άτομα σε αποθήκη στο Λίβερπουλ

Χιλιάδες Βρετανοί συγκεντρώθηκαν σε μια αποθήκη στο Λίβερπουλ τη Μεγάλη Παρασκευή, στην πρώτη συναυλία – πάρτι που έγινε στην πόλη μετά από πολύ καιρό.

Ο χώρος μετατράπηκε σε κλαμπ για 3.000 άτομα, στο πλαίσιο ενός «πειράματος» της βρετανικής κυβέρνησης: να εξετάσει τις συνέπειες συνωστισμού σε έναν χώρο μετά την πανδημία.

Ο σκοπός των δύο αυτών διοργανώσεων, μία σήμερα και η άλλη το Σάββατο, είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία για τον τρόπο που μπορούν να πραγματοποιούνται με ασφάλεια τέτοιες συναυλίες στη χώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι 6.000 θαμώνες του ιδιότυπου αυτού πάρτι είναι όλοι τους κάτοικοι του Λίβερπουλ, από τους οποίους δεν ζητήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από μήνες να τηρούν αποστάσεις ή να φορούν μάσκα προκειμένου να προστατευθούν από τον κορονοϊό.

Ωστόσο, απαραίτητη ήταν η διενέργεια τεστ κορονοϊού, το οποίο και όπως είναι λογικό έπρεπε να προκύψει αρνητικό. Ο ενθουσιασμός του συγκεντρωμένου πλήθους, κατά κύριο λόγο φοιτητών και νέων ανθρώπων ήταν έκδηλος, ενώ δεκάδες εξ αυτών έτρεξαν μέσα στην αποθήκη με κραυγές ευτυχίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, πάντως, η ανησυχία για τον κορονοϊό ήταν περιορισμένη, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν όλοι τους εξεταστεί προηγουμένως προσεκτικά.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook