Λίτσι για τον ΟΑΧ της Α1: Ήρθαμε για να μείνουμε!

λίτσι-για-τον-οαχ-της-α1-ήρθαμε-για-να-με-963501

Μία από τις καλύτερες παίκτριες του ΟΑΧ, η Χριστίνα Λίτσι, έδωσε συνέντευξη στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), μιλώντας για την εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στην Α1. «Ήρθαμε για να μείνουμε!», δηλώνει με θάρρος η Λίτσι, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι πολύ ευχαριστημένη με την απόφαση της να έρθει στα Χανιά.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της στο basket.gr:

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ καλά την χρονιά και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαστε μια ομάδα από την επαρχία που συνήθως τέτοιες ομάδες έχουν αρκετά προβλήματα! Εμείς έχουμε κάποια άτομα στην ομάδα που τρέχουν για τα πάντα, προσπαθούν να μην μας λείπει τίποτα και όποτε τους χρειαζόμαστε είναι δίπλα μας. Αυτά λοιπόν είναι σημαντικά στο να έχεις μια καλή πορεία…Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε όπως θα ξεκινούσε κάθε ομάδα από την επαρχία, με στόχο δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Παιχνίδι με το παιχνίδι όμως βλέπαμε ότι μπορούμε και το κάτι παραπάνω οπότε με δουλειά χτίζουμε πάνω σε αυτό. Πιστεύω πολύ στις συμπαίκτριες μου, παρουσιάσαμε πολύ καλά δείγματα από στην πρώτη αγωνιστική, όποτε ναι περίμενα μια καλή πορεία».

Για την πορεία του ΟΑΧ μέχρι στιγμής: «Κάθε παίκτρια ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο, έχουμε όλες χαρακτήρα και προσωπικότητα και παίζουμε η μία για την άλλη. Όπως προανέφερα το κλίμα σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό, έχουμε φτιάξει μια ωραία παρέα και αυτό το βγάζουμε και μέσα στο γήπεδο. Εχουμε καλούς χαρακτήρες, ενώ σημαντικό ρόλο φυσικά παίζουν και οι ξένες μας, οι οποίες είναι καταπληκτικά παιδιά! Σίγουρα όμως δεν μπορεί να λείψει και ο κόσμος από όλο αυτό. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο μας είναι γεμάτο με τον κόσμο να δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για το αν ο ΟΑΧ μπορεί να καθιερωθεί στην Α1: «Ήρθαμε για να μείνουμε! Πιστεύω με καλή διαχείριση κάποιων πραγμάτων η ομάδα των Χανίων μπορεί να εδραιωθεί στην μεγάλη κατηγορία και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να έχει στόχους και βλέψεις για το κάτι παραπάνω».

Για το πρωτάθλημα της Α1: «Φέτος το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Πλην του Ολυμπιακού δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες αγωνιστικά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και γίνονται ωραία παιχνίδια. Ίσως να έχει εκπλήξεις το φετινό πρωτάθλημα. Ποιος ξέρει…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook