Ληστές έριξαν σπρέι στο ροτβάιλερ και έκλεψαν χρυσαφικά

ληστές-έριξαν-σπρέι-στο-ροτβάιλερ-και-1294498

Σοκ υπέστη οικογένεια στον Βόλο, όταν επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στις 22:15 και βρήκε τα πάντα άνω κάτω. Όλα τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα ήταν πεταμένα στο πάτωμα, ενώ φτερά είχαν κάνει χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ.

Επρόκειτο για το τρίτο κρούσμα κλοπής στην περιοχή του Ριζόμυλου σε διάστημα 15 ημερών.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε με την 60χρονη ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία είπε ότι οι δράστες, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, μπήκαν στο σπίτι από την πίσω πόρτα, σπάζοντας τους μεντεσέδες και αφού πρώτα έριξαν σπρέι στον φύλακα του σπιτιού, ένα ροτβάιλερ.

«Ο σκύλος επί ένα 24ωρο δεν γάβγιζε. Είναι αδύνατο να μπήκαν στο σπίτι και να μην έκανε φασαρία. Είχαμε αναμμένα τα φώτα στο πίσω μέρος του σπιτιού», ανέφερε.

Οι «ποντικοί» φαίνεται ότι είχαν σχέδιο. Παραφυλούσαν την οικογένεια να φύγει και στη συνέχεια έδρασαν αμέριμνοι στο διάστημα από τις 19:30 έως τις 22:00.

Η 60χρονη λέει ότι της άρπαξαν όλα τα χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες χτύπησαν στην περιοχή ξανά το Σάββατο. Ξαναμπήκαν σε σπίτι που είχαν διαρρήξει και βλέποντας ότι δεν υπήρχαν χρυσαφικά ή αντικείμενα αξίας για να κλέψουν προκάλεσαν ζημιές στα κάγκελα της αυλής και στα τζάμια των παραθύρων.

Στην περιοχή έχουν αναφερθεί άλλες δύο κλοπές σε οικίες. Από το ένα σπίτι αφαιρέθηκαν επίσης χρυσαφικά. Από το δεύτερο οι διαρρήκτες φαίνεται ότι δεν βρήκαν κάτι, άφησαν όμως πίσω τους εικόνες χάους και αναστάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλοπές έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαιτίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook