Λήστεψε με αεροβόλο ηλικιωμένο σε ΑΤΜ τράπεζας

λήστεψε-με-αεροβόλο-ηλικιωμένο-σε-ατμ-1387556

Εύκολο θύμα φαίνεται ότι αναζητούσε ένας αδίστακτος Έλληνας, ο οποίος καραδοκούσε κοντά σε ένα ΑΤΜ τράπεζας στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, το πρωί της περασμένης Κυριακής, οπλισμένος με ένα πιστόλι για να ληστέψει όποιον έβλεπε να κάνει ανάληψη από το μηχάνημα!

Όταν εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος, τον πλησίασε και τον ακινητοποίησε με την απειλή του αεροβόλου πιστολιού του, αρπάζοντάς του το ποσό των 200 ευρώ που είχε μόλις “σηκώσει” από τον λογαριασμό του! Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, χωρίς να εντοπιστεί από τις έρευνες των αστυνομικών που δέχθηκαν την καταγγελία του θύματος.

Ωστόσο, οι κάμερες της τράπεζας και του ΑΤΜ αποκάλυψαν το πρόσωπό του και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας έφτασαν στην ταυτοποίησή του και την εξιχνίαση της ληστείας.

Σε βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Άρτας, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook