Ληστεία στη τράπεζα της Μητροπόλεως: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 33χρονου δραπέτη

ληστεία-στη-τράπεζα-της-μητροπόλεως-β-1289391

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 33χρονου δραπέτη των φυλακών, ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών της ληστείας της τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως, που έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου, παρουσίασε το Μega.

Στις εικόνες καταγράφεται η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Λεωφόρο Κατεχάκη, όπου ο 33χρονος είχε μεταβεί μαζί με μία νεαρή γυναίκα, χρησιμοποιώντας ταξί.

Οι αστυνομικοί επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τις οποίες άφησαν προκειμένου να τρέξουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου μόλις είχε κατέβει ο 33χρονος με τη γυναίκα.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι ο 33χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη στιγμή της σύλληψής του.

Βρέθηκε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Ο 33χρονος διέμενε σε φτηνά ξενοδοχεία

Όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες τον 33χρονο και είχαν προετοιμάσει επιχείρηση για να καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας φέρεται να έμενε τις τελευταίες 15 ημέρες σε φτηνά ξενοδοχεία, αλλάζοντας διαρκώς τον τόπο διαμονής του, ώστε να μην τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Σήμερα διαπίστωσαν ότι έφυγε οπλισμένος με το καλάσνικοφ και τα δύο πιστόλια, χρησιμοποιώντας ένα ταξί. Έτσι, αποφάσισαν να θέσουν άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο για τη σύλληψή του.

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Τι πρόδωσε τον 33χρονο

Αυτό που φέρεται να πρόδωσε τον 33χρονο είναι το χαρακτηριστικό τατουάζ που φέρει στον αριστερό βραχίονα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ταυτοποιήθηκε και γενετικό υλικό που είχε αφήσει στην τράπεζα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του συνεργού του.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook