Ληστεία κινηματογραφική σε βίλα μεγάλου επιχειρηματία στη Μύκονο με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ

ληστεία-κινηματογραφική-σε-βίλα-μεγά-1473525

Μια ακόμα διάρρηξη «μαμούθ» σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μύκονο, όπου συμμορίες κακοποιών συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους για ένα ακόμα καλοκαίρι. Θύμα αυτή τη φορά ένας επιφανής Αιγύπτιος επιχειρηματίας που είδε να κάνουν φτερά από τη βίλα στην οποία διαμένει, χρήματα και αντικείμενα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι κακοποιοί δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο πολυτελές οίκημα στο Αγράρι Μυκόνου, την ώρα που βρισκόταν μέσα ο επιχειρηματίας και η οικογένεια του. Το ζευγάρι με τα παιδιά κοιμόντουσαν στα υπνοδωμάτια και δεν αντιλήφθηκαν ποτέ την παρουσία των δραστών που εξερευνούσαν αθόρυβα τους χώρους της βίλας, αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Μάλιστα οι διαρρήκτες, φρόντισαν να σβήσουν τα ίχνη τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της πολυτελούς κατοικίας είχε διαγραφεί απο τους υπολογιστές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για «επαγγελματική δουλειά… υψηλών προδιαγραφών», από έμπειρους δράστες, που προέρχονται πιθανότατα από χώρα του εξωτερικού.

Η διάρρηξη έρχεται να προστεθεί σε σειρά αντίστοιχων περιστατικών που έχουν καταγραφεί τις προηγούμενες ημέρες σε βίλες του νησιού, που για ακόμα ένα καλοκαίρι έχουν γίνει στόχος για σπείρες διαρρηκτών που θησαυρίζουν, δρώντας ανενόχλητοι.

Μέχρι στιγμής, ούτε τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αλλά ούτε και τα μικτά κλιμάκια της Ασφάλειας που έχουν βρεθεί στο νησί για να ενισχύσουν την αστυνόμευση έχουν καταφέρει να βάλλουν «φρένο» στη δράση των κακοποιών, με τη Μυκόνου για ακόμα μια τουριστική σεζόν, να θυμίζει «ξέφραγο αμπέλι».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook