Λιποθύμησε η μητέρα του Παύλου Φύσσα όταν αντίκρισε τον δολοφόνο του παιδιού της

λιποθύμησε-η-μητέρα-του-παύλου-φύσσα-ό-879879

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, κατέρρευσε σήμερα μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μόλις αντίκρισε τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του γιου της, Γιώργο Ρουπακιά.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του πριν από περίπου τρία χρόνια, από την πλαϊνή πόρτα της δικαστικής αίθουσας, ενώ η ακροαματική διαδικασία είχε ήδη ξεκινήσει.

Η Μάγδα Φύσσα ταράχτηκε μόλις είδε τον κατηγορούμενο, ενώ οι δικοί της άνθρωποι έσπευσαν να της προσφέρουν νερό και να της κάνουν αέρα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να ηρεμήσει.

Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση Φύσσα προσήλθαν σήμερα στο εδώλιο Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώ απόντες, κατά την πάγια τακτική τους, είναι οι κατηγορούμενοι ως διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος.

Στην υπόθεση του Παύλου Φύσσα κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ ανθρωποκτονία είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενεργό και δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής με υψηλή θέση στην Τοπική της Νίκαιας. Για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του 34χρονου θα απολογηθεί ο Ιωάννης Καζαντζόγλου, επίσης στέλεχος της Τοπικής Νίκαιας.

Κατηγορούμενοι για απλή συνέργεια στη δολοφονία είναι οι: Ιωάννης Άγγος, Αναστάσιος – Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας, πυρηνάρχης της οργάνωσης, Σταύρος Σαντοριναίος, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος, Γεώργιος -Χρήστος Τσακανίκας, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος και Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Η διαδικασία συνεχίζεται με σχολιασμό των συνηγόρων των κατηγορουμένων επί των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης και είναι άγνωστο αν τελικώς θα ξεκινήσουν οι απολογίες όπως έχει προγραμματιστεί.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook