Λιωμένες λαμαρίνες αυτοκινήτων άφησε πίσω της η φωτιά στη Σταμάτα | Photos

λιωμένες-λαμαρίνες-αυτοκινήτων-άφησ-1257841

Συγκλονιστικές οι εικόνες από την φωτιά στη Σταμάτα και τη Ροδόπολη, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες, ώστε να καταφέρουν να θέσουν τις ανεξέλεγκτες φλόγες υπό έλεγχο.

Οι φλόγες έφτασαν πολύ γρήγορα σε κατοικημένη περιοχή με τους κατοίκους να τρέχουν να σωθούν πανικόβλητοι και την Πολιτική Προστασία να ζητά την άμεση εκκένωση του χώρου.

Οι κάτοικοι στην προσπάθεια τους να φύγουν από την περιοχή όσο πιο γρήγορα μπορούν, άφησαν πίσω τους τις τα αυτοκίνητα τους.

Άλλοι πάλι ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητα τους, αλλά η μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση που δημιουργήθηκε στο δρόμο προς την έξοδο από την Σταμάτα και την Ροδόπολη, τους ανάγκασαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητα τους μέσα στη μέση του δρόμου και να φύγουν πεζοί.

Στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι έχει απομείνει από τα αυτοκίνητα, τα οποία τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Το μόνο που έχει μείνει είναι οι καμένες λαμαρίνες, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Πέρα από τα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες φαίνεται να είναι οι καταστροφές και ζημιές που θα αφήσει η μεγάλη φωτιά που ακόμα μαίνεται στα Βόρεια Προάστια.

 

debater.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook