Λιλιπούτειοι θεατές έκαναν «Τραμπάλα» με το Μικρό Εθνικό στα Χανιά | Photos

λιλιπούτειοι-θεατές-έκαναν-τραμπάλ-790985

Μαθήματα… ισορροπίας για πολύ – πολύ μικρά παιδιά, παρέδωσαν χθες με αριστουργηματική αυθεντικότητα, η Μαρία Δαμασιώτη και ο Άλκης Μπακογιάννης που παρουσίασαν στα Χανιά την «Τραμπάλα» του Stewart Melton το έργο που ανεβαίνει φέτος στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Ένα αγόρι, ένα κορίτσι, ένας κούνελος και ένα παγουρίνο, με σκηνικά μια τραμπάλα κι ένα σκάμμα, παίρνουν τους λιλιπούτειους θεατές απ’ το χέρι και τους οδηγούν, μέσα από την αλήθεια της δικής τους καθημερινότητας, στο ταξίδι της φιλίας, στον κόσμο της τέχνης.

Για τις τρεις συνολικά παραστάσεις που δόθηκαν στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ «έκοψε» περισσότερες από 1.200 κάρτες δωρεάν εισόδου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ της επιχείρισης, Όθωνα Χαραλαμπάκη.

Ειδικά για τα παιδιά ηλικίας προ – προσχολικής αγωγής, αυτού του είδους οι προσλαμβάνουσες είναι «θησαυρός» και η προσέλευση του κόσμου φανερώνει πως οι γονείς στα Χανιά το γνωρίζουν αυτό.

Θα προτείναμε λοιπόν στους υπεύθυνους του Δήμου Χανίων και της επιχείρισης πολιτισμού να εντάξουν ανάλογες παραστάσεις και άλλα μουσικά ή εικαστικά δρώμενα στο «μενού» για όλο το χρόνο, διατηρώντας πάντα την ελεύθερη είσοδο για όλες τις οικογένειες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook