Like στον Μητσοτάκη!

like-στον-μητσοτάκη-31972

mitso_fbTalk of the town έχει γίνει το τελευταίο 24ωρο η επίσημη σελίδα στο facebook του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ναι, ο Επίτιμος είναι στο facebook, μετά από παρότρυνση κάποιων new age υποστηρικτών του (μέση ηλικία της ομάδας τα 25 χρόνια), παιδιών δηλαδή που το ’93 ήταν μόλις 5 χρόνων (!). Μάλιστα, αφού έπεισαν τον ίδιο για τη δημοτικότητα και διαδραστικότητα του μέσου, κατάφεραν να εξασφαλίσουν σημαντικό υλικό από το Ίδρυμα Κ. Μητσοτάκης αλλά και από το προσωπικό του αρχείο, για να το δημοσιεύουν στη σελίδα.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης ενημερώνεται για τα σχόλια και τα μηνύματα της σελίδας, ενώ τα παιδιά είναι βέβαια πως ο «Πρόεδρός τους» όπως τον αποκαλούν, θα τους δίνει και ο ίδιος δηλώσεις και θεματολογία για τη fanpage, μιας και το πόσο δραστήριος είναι, δεν αποτελεί δα μυστικό.

Φωτογραφίες, βίντεο και συνεντεύξεις από όλες τις φάσεις της πολιτικής (και όχι μόνο) ζωής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι μερικά μόνο από τα updates που θα δούμε τις προσεχείς ημέρες, ενώ ξέροντας πως ο Επίτιμος δε μας έχει συνηθίσει να διστάζει να σχολιάσει την επικαιρότητα, δεν αποκλείουμε το συγκεκριμένο facebook fanpage να επηρεάζει την πολιτική ατζέντα στο εξής.

zarpa.gr

 

 

2 thoughts on “Like στον Μητσοτάκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook