Λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά στην Κρήτη, εν μέσω κορονοιού έκλεβε ότι έβρισκε…

λίγο-πριν-κλείσουν-τα-μαγαζιά-στην-κρή-947464

Συνελήφθη, την Πέμπτη  το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας μια γυναίκα από το Ηράκλειο κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 11.03.2020 έως την 16.03.2020, είχε διαπράξει συνολικά έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και γραφεία στην ευρύτερη πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε αγορά προϊόντων με ανέπαφες συναλλαγές και διάφορα έγγραφα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίστηκε, ακολούθησε έλεγχος κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook