Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βιασμό στα χέρια του εισαγγελέα, η τρίτη κατά σειρά

λιγνάδης-νέα-μήνυση-για-βιασμό-στα-χέρ-1185543

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η τρίτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το 2018. Η προκαταρκτική έρευνα που διενεργούσε η ασφάλεια ολοκληρώθηκε και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη κατηγορουμένου.

Τη μήνυση σε βάρος του κατέθεσε ένας Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη στο σπίτι του το 2018.

Μάλιστα στη μήνυσή του αναφέρει ότι όταν είχε πάει στο σπίτι του ο σκηνοθέτης του έδειχνε στον υπολογιστή του και πορνογραφικό υλικό. Ο Λιγνάδης για αυτή την καταγγελία έδωσε ή δη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και 4η καταγγελία σε βάρος του Λιγνάδη. Ο 24χρονος τον καταγγέλλει για βιασμό πριν από 7 χρόνια όταν ήταν 17 ετών. Την συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook