Λιγνάδης: Νέα έρευνα στο σπίτι του – Η αποθήκη και οι ερωτικές επιστολές

λιγνάδης-νέα-έρευνα-στο-σπίτι-του-η-α-1185664

Νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» και τις αναφορές για το άγνωστο «κρησφύγετο» του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ερωτικές επιστολές και φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν και όπως αναφέρει βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις φωτογραφίες απεικονίζεται να σκουριασμένο πράσινο μπαούλο, τουλάχιστον δύο σακ βουαγιάζ, μερικές σακούλες, βιβλία και περιοδικά.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και αποσπάσματα από τις επιστολές που λάμβανε ο σκηνοθέτης-ηθοποίος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Ένα από τα γράμματα  φέρεται να έχει γραφτεί από μία κοπέλα η οποία -όπως αναφέρει- πρωτοείδε τον Δημήτρη λιγνάδη σε ηλικία 10 ετών.

«Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου απλά σε χρειάζομαι… και το πρεζάκι την πρέζα του παραμύθα τη λέει. Εντάξει συμβαίνει στο 90% των σχέσεων αυτό το παρέ -δωσε. Αλλά μεταξύ μας δεν ήθελα να συμβεί. Είναι άδικο δεν είναι; θέλω να πω ότι το 2000 και σόρρυ που γυρίζω πίσω εντάξει δεν είμαστε και ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα του millenium -αν και γιατί όχι- με άγγιξες μία φορά ή δύο τότε σπίτι σου που μόλις είχες μετακομίσει και εγώ σαν τρελή ήθελα να πέσω στο κρεβάτι μαζί σου και να μην σηκωθώ ποτέ! Και εσύ το ήθελες το ξέρω το ένιωθα και αυτό είναι αληθινό. Ο έρωτας είναι πάντα αληθινός. Δεν θέλω άλλο να πενθώ για σένα. Ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που άφησα να συμβούν. Θα μπορούσα να σε αγαπώ είμαι σίγουρη. Εσένα μόνο εσένα. Σε ξέρω πολύ καλά και θα μπορούσα να σε αγαπώ. Να σε ακούω πραγματικά. Που ποτέ δεν το έκανα. Τρεις φορές σε βρήκα και σε έχασα δεν ξέρω τι θα γίνει από δω και πέρα. Μάλλον τελείωσαν όλα», γράψει μεταξύ άλλων.

Σε άλλο απόσπασμα γράφει: «Παρόλο που είσαι τόσο κακός και εγωκεντρικός και ανώμαλος και Νάρκισσος όταν αγαπάς είσαι αγνός. Δεν είμαι τόσο χαζή να κόψω τις φλέβες μου για σένα. Δηλαδή θα τις έκοβα ευχαρίστως το 2000 και πού ξέρεις μπορεί να ξανασυναντηθούμε… και δεν είναι στο χέρι μου από ότι καταλαβαίνω. Και τι έλεγα; Αααα ναι μπορεί και να ξανασυναντηθούμε.. Λέω και να σε ερωτευτώ πάλι όπως τότε και να πέσω και από το μπαλκόνι κτλ αλλά τώρα δεν έχει νόημα»…

Πηγή:topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook