Λίγη τσίπα πια!  Η cosmote έχει αφήσει εδώ και 11μέρες χωρίς τηλέφωνο τα Παλαιά Ρούματα

λίγη-τσίπα-πια-η-cosmote-έχει-αφήσει-εδώ-και-11-821189

Το χωριό Παλαιά Ρούματα είναι ένα από τα χωριά του δήμου Πλατανιά που χτυπήθηκε από την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε τα Χανιά.

Μάλιστα, οι καταστροφές στο χωριό ήταν τεράστιες σε ότι αφορά υποδομές, δηλαδή κυρίως το οδικό του δίκτυο και όχι μόνο.

Για τους κατοίκους όχι μόνο του συγκριμένου χωριού, αλλά προφανώς και για τους υπόλοιπους κατοίκους περιοχών της ενδοχώρας, ζητούμενο είναι το ενδιαφέρον της πολιτείας, προκειμένου οι ζωές τους να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς και να διαθέτουν τα στοιχειώδη, όπως ρεύμα, νερό, τηλέφωνο.

Για κάποιους, οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού στην ενδοχώρα μιας επαρχιακής πόλης, δεν αποτελούν προτεραιότητα, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις πράξεις και την συμπεριφορά τους.

Εταιρείες όπως η γνωστή cosmote, ο πρώην δημόσιος ΟΤΕ δηλαδή που πουλήθηκε και πέρασε στα χέρια ιδιωτών, φαίνεται στην πράξη να αδιαφορεί πλήρως για μια χούφτα ανθρώπων που εδώ και ημέρες έχουν χάσει κάθε δυνατότητα επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού στο zarpanews.gr, εδώ και 11 ημέρες δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο και παρά το ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους της εταιρείας για το που είναι η βλάβη, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.

Επίσης, από την Παρασκευή όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι «δεν δουλεύει και η κεραία της cosmote για τα κινητά στο χωριό και επίσης δεν πάει η cosmote να δει την βλάβη. Νομίζαμε ότι είναι πρόβλημα της ΔΕΗ αλλά εκείνοι πήγαν και ρεύμα φτάνει στην κεραία….»

Η αδιαφορία για τις στοιχειώδεις ανάγκες κατοίκων μιας περιοχής εξοργίζει!

Λίγη τσίπα αρμόδιοι της cosmote…

Ντροπή!

zarpanews.gr

6 thoughts on “Λίγη τσίπα πια!  Η cosmote έχει αφήσει εδώ και 11μέρες χωρίς τηλέφωνο τα Παλαιά Ρούματα

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΉΝΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΑΦΉΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΚΑΙ ΊΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΠΟ ΤΗΣ 7/2/2019.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΟΎΤΕ ΖΗΜΙΕΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ
    -1. ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΗΡΑΝΕ ΟΠΙΣΩ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΖΑΝΕ).
    -2. Η ΚΟΣΜΟΤΕ-ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΚΚΕ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΗΓΗΣΙΜΟ (ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΚΑΛΟ-ΣΤΑΘΑΚΗΔΕΣ) ΓΙΑΤΙ « οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού στην ενδοχώρα μιας επαρχιακής πόλης, δεν αποτελούν προτεραιότητα».
    -3. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ – ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ Δ΄ΡΑΙΧ , ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.
    Υ.Γ.: ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ –ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  3. Ιδιώτες θέλατε; Φάτε τους μαζί με αυτούς που σας έλεγαν παραμύθια και τα χαβατε. Και όταν έρθουν να σας ζητούν ψηφαλακια να τους καλοδεχτειτε όπως πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook