Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη του είναι η καλύτερη βοηθός του – Οι φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τους μπαμπάδες που δεν κρύβουν την αδυναμία που έχει στις δύο κόρες του. Οι αναρτήσεις του με την Σοφία και Λένια είναι αρκετά συχνές και η μία είναι καλύτερη από την άλλη.

Ο Ολυμπιονίκης παρά το γεμάτο πρόγραμμά του και τις εντατικές προπονήσεις προσπαθεί να περνάει με την οικογένειά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι δύο κόρες του συχνά τον συνοδεύουν και στο γυμναστήριο και έχουν εξοικειωθεί από μικρές με τον χώρο και τη γυμναστική. Θυμάστε τότε που η Σοφία έκανε μονόζυγο;

Ή μήπως όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε προπόνηση υπό το άγρυπνο βλέμμα της κόρης του;

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ολυμπιονίκης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στην προπόνηση και μαζί του ήταν και αυτή τη φορά η Σοφία, η οποία όπως λέει είναι η καλύτερη βοηθός του. Και μάλιστα όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και στην θεραπεία.

Στο στιγμιότυπο, ο Ολυμπιονίκης έχει αφεθεί στα χέρια της ειδικού για θεραπεία και πάνω του έρχεται η μικρή Σοφία η οποία του κολλάει αυτοκόλλητα.

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Καλοκαιρινές στιγμές με τις κόρες τους
Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει από νωρίς για την οικογένεια Πετρούνια. Στους καλοκαιρινούς προορισμούς που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ο Ολυμπιονίκης και η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους, περιλαμβάνονται ο Πόρος και η Σύρος.

Και από τα δύο νησιά αλλά και από πιο κοντινές εξορμήσεις τους σε παραλίες της Αττικής, το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει στο Instagram υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τα δύο παιδιά του. Οι μικρές Σοφία και Λένια φαίνεται να απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα:

mothersblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ