Λευτέρης Πανταζής: Πώς σχολιάζει τα μέτρα στα κέντρα διασκέδασης

λευτέρης-πανταζής-πώς-σχολιάζει-τα-μέ-1274673

Για τα νέα μέτρα στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Όπως τόνισε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τα νέα αυτά μέτρα αιφνιδίασαν όλους τους εργαζομένους στον κλάδο.

“Πιστεύω θα μπορούσαν τα κέντρα να λειτουργήσουν αυτές τις ημέρες. Εκεί που εργαζόμαστε είναι περίπου 100 άνθρωποι που εργάζονται. Περίμεναν αυτές τις δύο ημέρες οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί να κάνουνε μεροκάματο 40-50 ευρώ ο καθένας να τα περάσει με την οικογένειά του. Ξαφνικά όλα αυτά ανατρέπονται. Ξέραμε για τις 3 του μήνα. Αυτό ήταν σοκ για όλους. Μείναμε όλοι στον αέρα.

Σίγουρα τα κρούσματα είναι εδώ, υπάρχουν, είναι πολλά, παροτρύνουμε τον κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο. Όμως μπορούσαμε νομίζω ένα διήμερο τουλάχιστον ο κόσμος να βγει.

Μπορεί να είχαμε λίγα παραπάνω κρούσματα, αλλά αυτές τις δύο ημέρες θα έπρεπε ο κόσμος να διασκεδάσει, να φάει, να δει τους ανθρώπους που αγαπάει, που ήρθαν από μακριά να δουν την οικογένειά τους, να μαζευτούν σπίτι τους να φάνε όλοι μαζί” υπογράμμισε ο Λευτέρης Πανταζής μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι τα μέτρα έπρεπε να ληφθούν αφού τα κρούσματα έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά στα μέτρα που ισχύουν πλέον, τίθεται ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα, μόνο για καθήμενους σε τραπέζια 6 ατόμων, χωρίς ορθίους.

Η μουσική απαγορεύεται. Ειδικά για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ισχύει έως τις 2 το πρωί και πάλι με τις ίδιες προϋποθέσεις, δηλαδή με καθήμενους σε τραπέζια 6 ατόμων και χωρίς μουσική.

Παράλληλα απαγορεύονται τα οργανωμένα πάρτι σε ιδιωτικούς ή και δημόσιους χώρους, “ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά της μαζικής βραδινής διασκέδασης σε άλλους μισθωμένους χώρους για διενέργεια πάρτι, ακόμη και με πληρωμή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook