Λευτέρης Πανταζής: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα, αλλά η σχέση που με σημάδεψε ήταν με την Άντζελα Δημητρίου»

λευτέρης-πανταζής-όλες-τις-γυναίκες-1562384

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή τις εμφανίσεις του με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του και σχολίασε τα πρώτα του βήματατα στην καλλιτεχνική βιομηχανία.

Ερωτώμενος για τον εάν του έχει γράψει τραγούδια ο Χρήστος Δάντης απαντά: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που είχε γράψει μαζί με τον Γιάννη Καραλή και θα τραγουδούσε ο ίδιος, τα άκουγα εγώ, μου άρεσαν και τα έβαζα στον δίσκο μου».

«Η καριέρα του Χρήστου ξεκίνησε δίπλα μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα: “Σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου”» αναφέρει.

Δηλώνει σε σχετική ερώτηση πως εάν ήταν επιχειρηματίας θα έφτιαχνε ένα σχήμα με εκείνον, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Πάολα.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως στα πρώτα του βήματα μεγάλο όνομα του χώρου του χαμήλωνε το μικρόφωνο.

Ερωτώμενος για τις γυναίκες της ζωής του δηλώνει πως τις αγάπησε όλες, αλλά η σχέση που τον σημάδεψε ήταν αυτή με την Άντζελα Δημητρίου.

Μιλώντας για την κόρη του Κόνι Μεταξά λέει: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί».

Αναφέρει πως η ίδια δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα της, ήθελε να χτίσει το δικό της όνομα.

Σχετικά με μία οντισιόν στην οποία κάποιος την προσέβαλλε, ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πως τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “γιατί το έκανε αυτό;”.

«Όταν με βρήκε μετά αυτός ο άνθρωπος μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη και του είπα πως εγώ το έχω ήδη ξεχάσει» συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook