Σήμερα η «Λευκή Νύχτα» στα Χανιά – Μεγάλη γιορτή στην πόλη με ανοιχτά εμπορικά καταστήματα

σήμερα-η-λευκή-νύχτα-στα-χανιά-μεγά-1216369

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για πρώτη φορά τη «Λευκή Νύχτα» στην πόλη των Χανίων. Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 11 μ.μ.

Μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί στη πόλη από νωρίς το απόγευμα με 11 DJ- μουσικούς παραγώγους, 7 παραστάσεις από ανιματερ, χορευτικές παραστάσεις από παραδοσιακούς συλλόγους και ομάδες zumba σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Παράλληλα άφθονα κεράσματα, μπύρες, αναψυκτικά και νερά τοπικών επιχειρήσεων θα προσφερθούν στους επισκέπτες.

Καλούμε όλους τους Χανιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του Χανιώτικου Εμπορίου, να στηρίξουν, να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν προκειμένου η Λευκή Νύχτα να γίνει θεσμός για τους Χανιώτες καταναλωτές και επιχειρηματίες.

Συνδιοργανωτές: Δήμος Χανίων, Περιφέρειας Κρήτης και ΕΒΕΧ.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Σήμερα η «Λευκή Νύχτα» στα Χανιά – Μεγάλη γιορτή στην πόλη με ανοιχτά εμπορικά καταστήματα

  1. Ευχαριστουμε για την ενημερωση….για να μην κατεβουμε κατω….αρκετος χαμος ανεξέλεγκτος γινετε ….τους εργαζομενους του ρωτησε κανεις;;;

  2. Γιορτή για ποιούς λοιπόν; Για να συμφωνήσω και με το «mimiko 1». Για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ή για τους εργαζόμενους; Κανείς να μην κατέβει για αγορές, δεν υπάρχει λόγος, στο κάτω κάτω μέρες και ώρες βρίσκει κάποιος – α. Είχαμε την μαύρη Παρασκευή, τώρα αποκτήσαμε και λευκή νύχτα, άσπρη μέρα πότε θα δούμε;

  3. Παρατηρείται γενίκευση και συστηματοποίηση της εργοδοτικής ασυδοσίας. Η εκμετάλλευση των εργαζομένων λαμβάνει πλέον διάφορες μορφές. Βλέπουμε επίσης, την συστηματοποίηση της μετατροπής συμβάσεων πλήρους εργασίας σε μερικής ή εκ περιτροπής απασχόληση με ατομική σύμβαση. Το 60% των τελευταίων προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα είναι με μορφή ευέλικτης εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του «Εργάνη». Ο εργαζόμενος δουλεύει διπλάσιες ώρες, χωρίς να αμείβεται ή να ασφαλίζεται για αυτές.
    Εκμετάλλευση . . ο σύγχρονος ιός.

  4. Από πότε το να δουλέψεις μια φορά το χρόνο έως τις 11 το βράδυ σε εμπορικό κατάστημα είναι τόσο κολάσιμο;
    Όλοι εσείς έχετε δει ωράρια και συνθήκες εργασίας σε εργοστάσια;
    Ή για τα Χανιά (σ)ας εργασία είναι αποκλειστικά τα εμπορικά και τα φραπεδομάγαζα του κέντρου;

  5. Βάλτε στους εργαζόμενους και ένα κρεβάτι να κοιμούνται μέσα στα μαγαζιά να γλιτώσετε και τα λεφτά για τον συναγερμό. Βγήκαν και οι άλλοι, οι «εκπρόσωποι» των εργαζομένων και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν αν θα πληρωθούν τα 10 ευρώ από τις υπερωρίες. Τους λύσατε το βιοποριστικό πρόβλημα εργατοπατέρες…

    1. Μέσα έπεσες ρε μπαγάσα. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι, ξυπνάμε στις 6 και νωρίτερα για να πάμε στην εργασία μας.
      Όχι σαν τους υπαλλήλους στα μαγαζιά κολέγια του κέντρου που ξυπνάνε στις 9 παρά για να είναι 9+ στην δουλειά τους (μην αναφερθώ σε κάποιους που ανοίγουν 10).
      Δεν θα πάθουν κάτι αν ένα καλοκαιρινό βράδυ κάτσουν μέχρι τις 11…και αυτό μια φορά τον χρόνο. Σιγά μην πάθουν και υπερκόπωση.

  6. Οι υπάλληλοι είναι μια χαρά με τα αφεντικά τους και κονομούνε και οι δυο ταυτόχρονα. Οι τάχα προστάτες τους κι επαναστάτες του κώλου τους θέλουν άνεργους κι αφισσοκολλητάδες, να περιμένουν να ξεκινήσει κάποτε η επανάσταση των αθλίων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook