Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατρίχιασαν οι πάντες από τις φωνές της κόρης του! Video

λαυρέντης-μαχαιρίτσας-ανατρίχιασαν-921118

«Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια! Σώστε με»!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα, ενώ προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του. Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, στον Πτελεό Μαγνησίας. Η περιγραφή ενός γείτονα για εκείνες τις δραματικές ώρες, όταν η κόρη του ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, συγκλονίζει.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει «Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια! Σώστε με»! Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω «Τι έγινε; Τι συμβαίνει»; Μου λέει «ο πατέρας μου δεν είναι καλά»! Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι και μετά από λίγο βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει πιο νωρίς. Έφυγε άδικα…» αναφέρει.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook