Λάβρος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για το click away: Μας θεωρούν παράσιτα – Η κυβέρνηση βοηθάει τους χρηματοδότες της

λάβρος-ο-πρόεδρος-του-εμπορικού-συλλό-802177

Κάποιοι μας θεωρούν παράσιτα και οι κυβερνώντες επέλεξαν να βοηθήσουν τους χρηματοδότες και όχι τους ψηφοφόρους, τόνισε με νόημα μιλώντας στο Zarpa Radio 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιώργος Τοπολιανάκης, σχολιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς με το click away, που επέβαλαν τα αρμόδια υπουργεία, εξαιτίας της πανδημίας.

Ο κ. Τοπολιανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά, ότι αυτός ο τρόπος αγοράς δεν μπορεί να λειτουργήσει σε μια μικρή επιχείρηση, καθώς ο καταναλωτής δεν μπορεί να δει ούτε να δοκιμάσει το προϊόν.

Είπε επίσης ότι από επιχειρήσεις έχουν πιστωθεί εμπορεύματα που δεν είναι δυνατόν να πληρωθούν.

Ζούμε, όπως ανέφερε το «Θάνατο του Εμποράκου». Σημείωσε δε ότι πολλοί μικρομεσαίοι δεν έχουν pos.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων τόνισε: «Αυτό που ζητάμε είναι να ανοίξουν άμεσα οι μικρές επιχειρήσεις, να υπάρξει ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός, και να γίνεται επίσης η αγορά των προϊόντων και με μετρητά»

Είπε μάλιστα ότι είναι αλήθεια, αυτό που λένε κάποιοι ότι η κυβέρνηση κάνει με τον τρόπο αυτό ένα ξεκαθάρισμα στην αγορά.

Τέλος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την μη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς όπως είπε δεν έγιναν οι απαραίτητες προσλήψεις, ενώ τόνισε ότι και οι πολίτες πρέπει να τηρούν τους απαραίτητους κανόνες και τα μέτρα προστασίας.

Zarpanews.gr

7 thoughts on “Λάβρος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για το click away: Μας θεωρούν παράσιτα – Η κυβέρνηση βοηθάει τους χρηματοδότες της

  1. Πώς λέτε κύριε πρόεδρε πως η κυβέρνηση του Κυριάκου έχει χορηγούς; Έχει δώσει ποτέ δικαίωμα; Αυτή η οικογένεια εδώ και γενεές ολόκληρες εργάζεται «σκληρά» για τον άρτο τον επιούσιο. Σε λίγο θα μας πείτε πως επειδή πχ ο Κώστας ο Μπακογιάννης ξόδεψε 2 μύρια (όχι από την τσέπη του) για τον μεγάλο περίπατο βάφοντας με μπογιές KRAFT και όχι ελληνικές τους δρόμους της Αθήνας, και επειδή η εταιρεία της Αλεξίας είναι σύμβουλος της KRAFT στην Ελλάδα ότι υπάρχουν υπόνοιες «δώρου»… Έχουμε μπλέξει άσχημα λέω εγώ.

  2. Κατ’αρχας ο ΚRAFT ειναι ελληνικοτατος μπογιας! Ο ΗΛΙΟΣ, η Κοσμολακ, η Χρωτεξ, η Βιτεξ να πω μερικες. Επειδη ο Ελληνας ξενιζει, θελουμε και ξενη ονομασια.
    Δευτερον ορισμενοι εμπορακοι, χρονια τα’χουνε αρπαξει, ο προεδρος γιατι ο μεσο μπουνταλας δεν θυμαται, μεχρι προχθες ειχε την αποκλειστικοτητα των μπλουζακιων με τον κροκοδειλο, οχι τον Σιφη, θεος συγχωρεστου, αλλα τον Γαλλικο κροκοδειλο. Γερη οικονομα! Ολοι οι Κνιτες τα 74 και μετα φορουσανε κροκοδειλους! Μεχρι και οι ρομα στην πραμαθεια τους ειχανε κροκοδειλους. Βεβαια ουτε συγριση με του κυριου, των Ρομα ητανε σα γιαλοχαρτο πανω σου. Εμποριο σηματων στα Χανια, πουλουσανε κροκολειλους και βαζαμε τις μανουλες μας να μας τους ραψει. Μεχρι που τελειωσε το παστοψαρο και πηρε την αντιπροσωπια αλλος, ακουστηκε οτι ο εισαγωγεας Ελλαδος ητανε γυναικα αποτυχεμενου δεξιου πολιτικου. Δεν υπηρχε φηγητο στο τραπεζι ο Γιαννακης ηθελε το κροκοδειλο του και ωα φωνες! Παμε παρακατω, ο δε αλλος που συνδικαλιζει εξω απο τα Χανια, αποδειξεις δεν κοβει! Πρεπει να του κανεις κολοτουμπες να σου κοψει μια! Ναι μεν το κατσαλαβαινω οτι ο Κουλης εκανε & κανει τσι κουζουλαδες του και τους πειραματισμους του τωρα, οπως θα’κανε και η αντιπολιτευση. Το παρακανε με το lockdown οι Γερμαναραδες με καλη οικονομια & προνοια δεν το’χουνε κανει ετσι, και ‘χουνε του κοσμου τα πολυκαταστηματα και τσι πολυεθνικες, και το lockdown τους ειναι που ποιο περιορισμενο για να μην παραλυσει η οικονομια, αλλα και εμπορακοι φαγανε με τσι χρυσες μασελες! Ας κανανε eshop και να μπορουνε να ανταγωνιστουνε τους Αθηναιους και να μην μου’χουνε την καραμελα τα μεταφορικα Αθηνα Χανια ειναι πολλα. Φαγανε με τσι χρυσες μασσελες και αυτοι και οι πολιτικοι. Ποιος δεν ξεχναει τους Χανιωτες ελιτ εμπορους (οχι εμπορακους) που μου κανανε αγωνες δεξιοτεχνιας στα δικαστηρια με NSU TT, Μini Cooper, Λατσιες και Αλφα. Εμποροι! Τους μονους που λυπαμαι αυτες τις μερες ειναι τους υπαλληλους και τα παιδακια!

    1. Αυτό που κάνετε (και μάλιστα ανωνύμως) είναι ο ορισμός της λασπολογίας. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων έχει το θεσμικό καθήκον να υπερασπίζεται τα συμφέρονται των τοπικών εμπόρων και να αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Νομίζω δε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αμέμπτου ηθικής και χαίρει γενικότερης αποδοχής και εκτίμησης στα Χανιά .

  3. Η καταγγελία στη δίωξη είναι γεγονός μονο και μόνο γιατί κρύβεσαι πίσω από μία ανωνυμία.
    Θα μπορούσες να βάλεις την υπογραφή σου να βλέπουμε και ποιος είσαι .Τα λέμε σύντομα και από κοντά
    Τοπολιανακης Γεώργιος (Ο εμπορακος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook