Λατινοπουλου: Προκαλεί για τις δηλώσεις Καπουτζίδη – Προπαγανδα η καταπάτηση δικαιωμάτων στην Ε.Ε

λατινοπουλου-προκαλεί-για-τις-δηλώσε-1303346

Την αντίδραση χρηστών των social media έχει προκαλέσει ένα νέο βίντεο που ανήρτησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα δικαιώματα των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε το βίντεο με τίτλο “Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις”, αναφέροντας: “Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους”.

Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα της ότι οι νόμοι του κράτους έχουν την ίδια ισχύ για όλους, έφερε το ακραίο παράδειγμα του νόμου της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως “συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας”.

Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. “Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας.

Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία”, ανέφερε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: “Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;”.

“Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;”, συνέχισε.

“Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας”, τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

“Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της;”

“Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;”, κατέληξε.

Το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολιάζουν αρνητικά πολλοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι εκφράζουν την αντίδραση και την οργή τους για την τοποθέτηση της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: enikos.gr

3 thoughts on “Λατινοπουλου: Προκαλεί για τις δηλώσεις Καπουτζίδη – Προπαγανδα η καταπάτηση δικαιωμάτων στην Ε.Ε

  1. Ο/Η Δεν με ενδιαφέρει η ανωμαλία σου αλλά δεν θα δεχθω να τη χρησημοποιησεις για να εχεις ειδική μεταχείριση. λέει:

    Αν και ολικά απέναντι στο κρητικοπιθηκο μητσοτακη, συμφωνώ απόλυτα με την γυναίκα και την ανάρτηση της. Βασικά είναι η περίπτωση που όσο δεν αντιδράς οι σφαλιάρες δυναμώνουν. Αν από την αρχή η κοινωνία είχε ξεκόψει καθαρά την συζήτηση περί δικαιωμάτων ΛΑΤΚΙ , βλέπε ανώμαλων, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Με λίγα λογια όπως εγώ ο ετερόφυλος δεν σου τα ζαλίζω τι μου αρέσει να κάνω στο κρεβάτι μου και με ποιόν ( ποιά ) το ίδιο έπρεπε να αντιδράσει η κοινωνία οταν οι ανώμαλοι άρχισαν να μας τα ζαλίζουν με τι τους αρέσει να κάνουν και με ποιούς, δεν τους ρωτήσαμε και δεν μας ενδιαφέρει, απλώς μερικοι πολιτικοί για ψηφοθηρία ασχολήθηκαν και έχουμε φτάσει εκεί που είμαστε σήμερα. Είναι σίγουρο ότι το σκοινί θα σπάσει μια μέρα, οτιδηποτε αφυσικο έχει την ίδια μοίρα, με λίγα λογια δεν μπορείς να το παίζεις ψάρι και να ζεις στα δέντρα, η να λες είμαι λαγός και να ζεις στον βυθό της θάλασσας. Όσο μιλάμε όμως για ενηλίκους ο καθένας ειναι υπεύθυνος για την συμπεριφορά του χωρίς να έχει δικαίωμα να ζητά ειδική μεταχείριση λόγω της ανωμαλίας του, όμως οταν αφορά ρίσκο ανηλίκων παιδιών ( όπως τώρα προσπαθούν να χειραφετήσουν τα παιδιά στα νηπιαγωγεία και σχολεία τότε όλοι έχουμε υποχρέωση να βάλουμε ένα στοπ. Γιατί αλοιως θα αξίζουμε ότι θα επακολουθήσει με θύματα τα παιδιά μας.

    1. Ελπίζω να μην έχεις παιδιά ή πρόσβαση σε παιδιά και η ημιμάθεια και η σκοταδιστική προπαγάνδα σου να τελειώνει μαζί σου.
      Εαν δεν μπορείς να διαχωρίσεις το οτι το Σύστημα στο οποίο πίνεις νεράκι, χρησιμοποιεί την ομοφυλοφιλία ως κακέκτυπο λαϊφσταϊλ, δεν σου φταίνε οι συμπολίτες σου που είναι ομοφυλόφιλοι και θέλουν να ζήσουν χωρίς να γίνονται αντικείμενα εκφοβισμού και να μεταφέρονται άδικα στο περιθώριο της κοινωνίας και στη σιωπή.
      Ας προσπαθήσω να σου υπενθυμίσω οτι η ομοφυλοφιλία βρίσκεται φυσικά σε όλα τα είδη του ζωϊκού βασιλείου και φυσικά και στο ανθρώπινο είδος.
      Η κοινωνία που εσύ και αυτή η καϋμένη θεωρείτε οτι βασανίζεται από τις απαιτήσεις για ίσα δικαιώματα -και υποχρεώσεις- είναι μια κοινωνία που εξαρχής έχει οικοδομηθεί με σαθρά υλικά που αντιτίθενται στους φυσικούς νόμους.
      Ένα κατασκεύασμα που έχει φτιαχτεί λάθος, δεν συνεχίζουμε να το κολλάμε με σελοτειπ και τσιρότα, αλλά το γκρεμίζουμε και το ξαναφτιάχνουμε σωστά.
      Σ’ αρέσει ή όχι, αυτή είναι η φυσική εντροπία των πραγμάτων κι εσύ και η τάδε, είσαστε απειροελάχιστοι για να έχετε σημασία.
      Με αγάπη, μια λεσβία γειτόνισσά σου.

  2. Δεν κατάλαβες, μόλις πήρα χαμπάρι ότι μετακόμισε ανώμαλη στη γειτονιά μου πούλησα το σπίτι όσο όσο και έφυγα, άρα γειτόνισσα μου δεν είσαι. Μπλιαχχχχχ !!!Ζητας λες ίσα δικαιώματα αλλά δεν μας λες ποιος σε σταμάτησε να ψηφίζεις, να δουλεύεις, να ανοίξεις μαγαζί, να αγοράσεις σπίτι κλπ πριν και αποφάσισες να γίνεις ανώμαλη για να τα διεκδικήσεις. Η ομοφυλία λες είναι στη φύση αλλά δεν μας έδωσες ένα παράδειγμα που η γάτα αυτοθηκε με ένα παπαγάλο, η ο γάιδαρος με μια αλεπού, η ένας λύκος με μια κατσίκα ! Όπως ανέφερα παραπάνω, δικαίωμα σου να κανείς ότι θελεις στο κρεβάτι σου αλλά οταν αρχίσεις και τα βάζεις μπροστά μας σαν κατορθώματα για τα οποία αξίζεις αποπλέουν δικαιώματα τότε και ανώμαλη θα σε πω και θα σε κράξω γιατί ετσι σε βλέπω και ετσι σε κρίνω. Τα υπόλοιπα είναι σιχαμαρες και μεταξύ μας αηδιαστικά μέχρι εμετό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook